Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ferie Białka Tatrzańska

Polecane posty

Gość gość

Może ma ktoś namiary na fajne noclegi w Białce niedaleko stoków narciarskich. Byłabym wdzięczna.

Gość gość
Sama jedziesz tam kotku czy z facetem?

Gość gość
zmartwie cię, ale jadę z facetem

Gość gość
U Czerników np :) Praktycznie na wprost drogi prowadzącej do Kotelnicy - pieszo się przechodzi do wyciągów. Domowa kuchnia, spokojnie

Gość gość
ale jak Twój facet będzie spał milfetko to pobrykamy! chcesz kotku?:)

Gość gość
Chodzi mi właśnie o to, żeby doczłapać w butach narciarskich na stok. Nie będę jeździła na feriach wszędzie samochodem. Zresztą trzeba się troszkę podelektować grzańcem na stoku:)

Gość gość
to może spróbuj taki myk - jeśli wypożyczasz sprzęt - to w takiej wypożyczalni przy stoku (np J&J) gdzie mają suszarnię i można zostawiać narty i buty - idziesz sobie w swoich butach do wypożyczalni - przebierasz się . Bajka normalnie - nie trzeba daleko dźwigać nart. Wiem, że można się dogadać, żeby swoje prywatne narty zostawiać (pewnie za parę zł)

Gość ignacy1985
Looknij sobie na ofertę ze strony turystykastudencka: Ferie w Tatrach - Murzasichle k/Zakopanego . Tutaj masz codzienne dojazdy na najlepsze stoki do Białki Tatrzańskiej, domowe wyżywienie 2 x dziennie oraz nocleg w domku góralskim. Fajna oferta, fajni ludzie i niska cena. Wybieram ich dosyć często.

Gość gość
Czyli taka oferta Turystyki studenckiej jest naprawde dla mnie. Własnie zgadujemy sie ze znajomymi gdzie sie wybrac i chyba to bedzie własnie odpowiednie miejsce.

Gość gość
W Białce nie ma stoków - są tylko ośle łączki :p W sam raz dla lubiącej lans warszafki :p

Gość gość
A powiedzcie mi jesli chodzi o tą ofertę studencka to dla 2 osob na tydzień ile teraz trzeba szykowac pieniążków ?? Chciałabym wyjechac gdzies tej zimy...

Gość zośkaQ
To zależy gdzie chcecie pojechać, czy zostać w Polsce czy wyjechać gdzieś dalej? Mają fajną ekonomiczną ofertę wyjazdu w Tatry już za ok. 400zł. Czechy lub Słowacja ok 700zł. Jest jeszcze napewno Austria. Looknij u nich na stronie. Ceny są mega niskie, a wiem że w grupie wychodzi jeszcze taniej ;)

Gość gość
Akurat z Białką Ci nie pomogę, ale znam świetny hotel w Karpaczu - http://www.sunnyhill-karpacz.pl/ . Byłam już tam raz na feriach i było super, w tym roku jadę ponownie!

Gość gość
Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze ;) noclegu w miejscowości Białka Tatrzańska, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-bialka-tatrzanska z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość gość
ja staram się co roku jeździć do Białki tatrzańskiej i zawsze zatrzymuje się U Sorosa http://www.usorosa.pl/oferta Mają super pokoje i do tego rewelacyjna obsługa :) aż miło tam wypoczywać po nartach lub całym dniu na szlaku

Gość gość
Ja jadę z dzieciakami na ferie do Białki Tatrzańskiej. Już nie mogę się doczekać już wyjazdu. Noclegi w Białce Tatrzańskiej znalazłam na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Bia%B3ka+Tatrza%F1ska

Gość gość
Ja z dzieciakami zawsze wybierałam się na ferie do Zakopanego ale stwierdziłam że czas już trochę zmienić otocznie. Nie chodzi tylko o to ile można patrzeć na te same krajobrazy ale też zaczął mnie męczyć ten tłum ludzi i to że Zakopane stało się wyjątkowo komercyjne. Stwierdziłam że w tym roku wybieramy się do Białki Tatrzańskiej i rezerwujemy Hotel Górski www.hotelgorskibialka.pl. Co prawda dopiero ma się otworzyć ale ma bardzo fajnie przemyślany pakiet Feryjny i jest przy najlepszych stokach Ośrodka Narciarskiego „Koletnica” a moje chłopaki to mali zapaleni narciarze :-) 

Gość NataliaMania
Zobacz na BookAparcie, na pewno tam znajdziesz sobie coś dla siebie :)