Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile czasu odczekać po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

Zerwałem z dziewczyną po 4 latach. Niestety przez ten okres wszystko kręciło się wokół niej. Teraz jak jej nie ma czuję pustkę i czuję się samotny. Siedzę w wielkim domu sam i nie mam się nawet do kogo odezwać. Czy jeśli zacznę rozmawiać z dziewczynami na portalach randkowych to nie będzie za wcześnie?

Gość gość
Jak dawno zerwałeś ? Skoro nic do niej nie czujesz to jakie to ma znaczenie...

Gość gość
Jak ja zerwałam z facetem (niby narzeczonym) po 3 latach to nie zastanawiałam sie nad tym czy "to za wcześnie", skoro nie kochałam juz gościa i się z nim rozstalam? Po 3 miesiącach zwiazalam się z kimś (kogowczesniej znalam) i i tak byly miał pretensje, gdybym miała patrzeć tylko na niego a nie na siebie to mogłabym sie tylko unieszczęśliwiać

Gość gość
i jak długo już jesteście razem? Żałujesz zerwania? Myślisz o byłym?

Gość gość
Jestesmy razem 5 kat, jestesmy od 3 małżeństwem i mamy 2-letnie dziecko. Czy zaluje? Nigdy w zyciu :)

Gość gość
To fajnie. Ja mam myśli, że źle robię, że już nikogo nie poznam.

Gość gość
A czemu masz nie poznać? Skoro zerwales to cos bylo nie tak, i gdybyś próbował wrócić to nie z milosci a tylko ze strachu przed samotnością, wiec do konca zycia byłbyś nieszczesliwy

Gość gość
Najbardziej zabolało mnie jej obojętność. Wg mnie z jej winy rozpadł się związek. Kiedy jej oznajmiłem co i jak ona przyjęła to normalnie. Po prostu odeszła. Nie walczyła. Już jej nie zależy.

Gość gość
Jejku człowieku piszesz że nie walczyła, a comiała zrobić skoro zerwłes, powiesić się???? błagać pod twoim domem o powrót?????

Gość gość
Jeżeli jej nie kochasz to bez problemu możesz rozgladac sie juz, ale jesli tli sie w tobie jakies uczucie to wierz mi ze poki sie nie odkochasz to nie bedziesz nawet w stanie mysleć o innych i na randki nie ebdziesz gotowy...