Paula1995 0 Napisano Grudzień 4, 2014 Hej dziewczyny. Mam do was pytanie mam cykle średnio 31 dni, a okres trwa 6-7 dni i w 3,4,5 dniu cyklu uprawiałam stosunek z partnerem, i zawsze dochodził do końca i się spuszczał we mnie,istnieje jakaś szansa/ryzyko że mogę zajść w ciążę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2014 jak ci się owulacja przesunie, to jak najbardziej mozesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2014 Po takim seksie ryzyko 99%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Paula1995 0 Napisano Grudzień 4, 2014 jak czytałam w internecie zajście w ciążę w takich cyklach co ja mam jest bardzo rzadkie, ale jestem ciekawa co będzie w moim przypadku,tak z 3-4 tyg. po stosunku zrobić test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2014 Istnieje możliwość ale raczej mała.Znam przypadek 28 dniowego cyklu i poczęcia w 7-8 dc ale każdy dzień ma znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2014 Owulacja może się przesunąć nawet przy regularnych cyklach. Dlatego warto wyznaczać sobie fazy cyklu na bieżąco. Z własnego doświadczenia do pomocy mogę polecić mikroskop owulacyjny np Afrodytę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach