Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile to jest dla Was dobra pensja

Polecane posty

Gość gość

I na ile osob

Gość gość
Minimum 6000 funtów na 2 osoby

Gość gość
4000tys euro na 2

Tak zeby godnie zyc a nie wegetowac oplacic oplaty starczýlo na jedzenie wyjscie do kina do restauracji na paliwo i odlozyc cos na czarna godzine suma nie jest wazna moze to byc 1000 zl i moze to byc milion

Gość gość
Ja mam średnio 850-900 funtów netto na miesiąc (mam różne godziny), mąż zarabia ok 1400-1450 netto, starcza nam na szeroko pojęte wszystko plus jakieś tam odkładanie i potem mamy z tego na wycieczki . nie mamy auta a wiem że auto pochlania sporo kasy. ale mamy dziecko. i dość wysoki czynsz jak na Szkocję (735 f.)

Gość gość
O co chodzi z tymi wszystkimi na dwie osoby??? W temacie bylo na pare ? Bo jakos nie widzialem.. mam 2 tys na lape i cos sie z tego oszczedza jest ok nie zyje w londynie ;) dobra to byloby 3 takzebym mogl odlozyc 1500 a drugie tyle starczaloby na zycie

Gość gość
Yyyyy? Dobra penja? Chciałabym zarabiać £10 000 i moj maz tyle samo. No niestety tak kolorowo nie jest. Mamy 3 000. Jest ok. Moze bedzie lepiej. Zobaczymy. Stać nas na wszystko czego potrzebujemy ale wiadomo ze pieniążków wiecej to i móc wiecej. Ale nie narzekamy.

Gość LondynGwiazdka
Marze o £60k na rok czyli jakies £3600 na miesiac, bez szalenstw, normalna pensja.

Gość gość
@LondynGwiazdka no to skoro tak bez szaleństw i normalna pensja to powiedz mi kto niby tyle zarabia, bo nawet w Londynie niewiele jest takich osób , prac i zawodów, gdzie tyle płaca

Gość gość
60 k to 3500 mc netto