Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda2508

Seks z klientem

Polecane posty

Gość Magda2508

Witam wszystkich, pracuję w zakładach bukmacherskich i mam tam takiego stałego klienta, który jest na prawdę przystojnym, młodym mężczyzną. Ostatnio kiepsko się czułam, a on przyjechał przed samym zamknięciem i widząc moje kiepskie samopoczucie zaproponował, że odwiezie mnie do domu. Zgodziłam się i zaprosiłam go do środka na kawę w ramach podziękowania. Był bardzo szarmancki, uprzejmy, zresztą zawsze się tak zachowuje. Zadbał o to, abym wzięłam leki i położyła się do łóżka. Następnego dnia czułam się o niebo lepiej i po południu usłyszałam pukanie do drzwi. Otworzyłam i pojawił się w nich Pan Kuba. Powiedział, że był w pobliżu i postanowił sprawdzić jak się czuję. Zaprosiłam go do środka i zaproponowałam lampę wina. Wieczór spędziliśmy w bardzo miłej atmosferze i szczerze przyznam, że nie chciałam aby się kończył. Gdy miał wychodzić pocałował mnie, a ja odwzajemniłam pocałunek i wylądowaliśmy w łóżku. Minęło kilka dni, a on się nie odzywa, nie było go w punkcie, a przychodzi codziennie. Nie liczę, że z tego coś wyjdzie, ale martwi mnie to, że mnie zaczął unikać. Co o tym sądzicie?

Gość gość
Co o tym sądzimy? Zaliczył i wsio, po cholerę ma się z tobą spotykać? Woli hazard od naiwnych i co tu dużo mówić, łatwych lasek.

Gość gość
jak mu dobrze bylo z toba i bez oporu dalas mu duupy tak jak chcial to napewno sie odezwie

Gość gość
Facet zobaczyl ze jestes latwa to sobie odpuscil.

Gość gość
A ja myślę, że facet się odezwie tylko się musi ogarnąć po tym wszystkim

Gość gość
a ma Twoj nr tel?

Gość Magda2508
Nie ma, wie gdzie mieszkam i pracuje. Coś wspominał, że będzie musiał wyjechać w sprawach służbowych, ale wydawało mi się, że mówił o przyszłym tygodniu, a nie o tym. Zła jestem, że dałam się ponieść emocjom i tak wykorzystać :/

Gość gość
Pewnie co chwila stuka takie glupiutkie panny.

Gość Magda2508
No sorry, ale nie dam się obrażać. Podejrzewam, że połowa z Was dała się w podobny sposób uwieść i miała przygodę na jedną noc i nikt Wam nie mówi, że jesteście głupie. Trochę kultury, bo nic o mnie nie wiecie, a piszecie takie rzeczy.

Gość gość
kochaliscie sie raz? czy zostal na noc?

Gość Magda2508
Został na całą noc, zjedliśmy śniadanie i pojechał.

Gość gość
@Magda2508 dziś jesli dobrze sie bawilas, to ciesz sie. nie przejmuj sie glupimi komentatorami

Gość gość
Nie mart sie jeszcze bedziesz przez niego przerznieta ze az bedziesz kwiczala i sie zwijala z roskoszy, a co sie stalo ze piszesz ze cie wykorzystal jak cie dymal to c***ichizdy nie ubylo bo to nie mydlo a przyjemosci mialas moze!!!

Gość gość
w takim razei moze to jednak wyjazd sluzbowy, tak czy inaczej, jesli bylo Ci z nim dobrze, to juz i tak jestes do przodu o fajny seks ;)

Gość Magda2508
Sex sam w sobie był z******ty. Zadbał o to, żeby było mi przyjemnie. Dawno czegoś takiego nie przeżyłam :)

Gość gość
Dlugo myslalas nad ta historyjka?

Gość Magda2508
Gość jeżeli Cię to tak bardzo interesuje to bardzo długo :P

Gość gość
Pogratulowac wyobrazni.

Gość gość
Gość to była ironia z jej strony

Gość gość
Przeciez to prowo.

Gość Marcellllooo
Ważne pytanie: czy byłaś uległa, robiłaś co chce i udostępniłaś mu wszystkie otworki? Bo jeśli nie to przykro mi ale mógł się zniechęcić lub poczuć obrażony. Myśl następnym razem bo myślenie nie boli.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na telefoniczny seks? Znudziła Ci się żona , szukasz kochanki na telefon , bingo super trafiłeś. Jestem Natalia, moja fotka jest na http://www.flamingo.co.pl/ . Zapraszam Cię do mojej p**deczki która ma zawsze i wszędzie ochotę na ostre ******nko . Jestem non stop wilgotna i chętna wystarczy że do mnie zadzwońisz

Gość gość
Lepszy od tradycyjnego jest wirtualny seks. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://seksnumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!