Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wierzycie w przepowiednie wróżek???

Polecane posty

Gość gość

czy jakaś wróżba wam się sprawdziła co do której nie mieliście wątpliwości że po prostu nie zgadła tylko wiedziała co was czeka, czy wszystkie te wróżki to pic na wode i zdzieranie pieniedzy?

Gość gość
mam 33 lata jestem kawalerem mieszkam z mamą i wierzę we wróżkę kłębuszkę

Gość gość
wróżki to kłamczuchy śliżgające się na problemach duchowych, życiowych,wyłudzaczki pieniędzy. niczego nie rozwiązujący. cały przemysł ezoteryczny to OSZUSTWO!

Gość gość
W lipcu zadzwoniłam do telewizji i tam 'wróżka' przepowiedziała mi że pod koniec roku trafi mnie strzała amora i zakocham się na zabój,że niby zakończy się to ślubem :D Jakoś nic mnie nie trafiło i jak nie trafi to szykuje się pozew sądowy.

Gość gość
a mi się sprawdziło. Byłam z 10-12 lat temu, nic o sobie nie mówiąc. Usłyszałam np, że dostanę list z USA. To był piątek i w środę dostałam list od koleżanki. To jedyny list ze stanów w moim życiu. To było najbardziej namacalne, bo w krótkim czasie. Niby pierdoła, ale dało do myślenia. Oprócz tego miałam info, że mama będzie miała powazny wypadek :/ (miała pół roku póxniej) i kilka innych rzeczy. Prawie wszystko sie sprawdziło.

Gość gość
a mi się sprawdziło. Byłam z 10-12 lat temu, nic o sobie nie mówiąc. Usłyszałam np, że dostanę list z USA. To był piątek i w środę dostałam list od koleżanki. To jedyny list ze stanów w moim życiu. To było najbardziej namacalne, bo w krótkim czasie. Niby pierdoła, ale dało do myślenia. Oprócz tego miałam info, że mama będzie miała powazny wypadek :/ (miała pół roku póxniej) i kilka innych rzeczy. Prawie wszystko sie sprawdziło. x a gdzie znalazłaś taką dobrą wróżke?

Gość gość
Mi wrozka wrozyla ze sie ozenie i bede mial 4 dzieci. Jestem starym kawalerem ,a dzieci kiblem puszczam do wisly. I jak tu wierzyc wrozkom?:-)

Gość gość
Dewoty już zleciały się , niczym czarownice na miotle .

Gość gość
Dwa lata temu bylam u wrozki, przepowiedziala mi ze moj byly maz za dwa lata otworzy restauracje a potem bedzie politykiem. Wlasnie mijaja dwa lata a on mi oznajmil ze otwiera bar szybkiej obslugi... Opowiedziala rowniez wiele roznych glupot ale to byly takie co mozna bylo w jakims stopniu zgadnac.... a tu widac ze jednak cos tam wiedziala