Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzyszłaMama25

Województwo śląskie.gdzie rodzić

Polecane posty

Witam wszystkie mamyusmiech.gif Chciałabym zaczerpnąć informacji na temat śląskich porodówek. Od kilku miesięcy dopiero tu mieszkam, także nic na ten temat nie wiem. Dopiero kilka dni temu została potwierdzona ciąża, ale warto się wcześniej dowiedziecusmiech.gif Zapraszam do dyskusji

Gość gość
Ja bede rodzic w SIMINie w Chorzowie. rodzilam tam 4 lata temu i bylam zadowolona, mimo ze budynek byl obskurny i toalety tez ale opieka przed, w trakcie i po porodzie byla super. po wszystkim pielegniarki przyniosly dziecko na godz a potem same z siebie zaproponowaly aby odpoczac i od 21 do 6 malym sie zajely a ja moglam sie troche przespac. Takze polecam, wiem ze ile ludzi tyle opinii, ale mozna na fb sledzic ich profil albo isc na dni otwarte badz spotkania ktore organizuja. Pozdrawiam

Gość gość
Ja rodziłam w Sosnowcu w Centrum Matki i Dziecka na Zegadlowicza. Bardzo sobie chwałę, położne i opieka super.

Gość Łubinowa mama
Polecam Katowice Prywatny Szpital Łubinowa z umową NFZ. Kameralny szpital jak hotel. Mila i profesjonalna obsada lekarska. Jest bardzo długi wątek na kafe o tym szpitalu ciągle żywy :) Także poczytaj.

Gość gość
w kopalni