Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciaaaa96

problem z nadmierna potrzebą sexu

Polecane posty

Gość kiciaaaa96

Witam ! Mam 18 lat i problem z seksem od jakiegoś czasu tracę panowanie nad sama sobą. Mam bardzo bujną przeszłość niestety negatywnie. W wieki 10-11 lat byłam dotykana (molestowana) przez faceta mojej matki... zaczęłam interesować się seksem od 12 roku życia w tedy pierwszy raz tez zaczęłam się bawić w "doktora" z chłopakiem do penetracji doszło w wieku 15 lat w tedy nic nie poczułam i tak zaczęła się moja historia erotyczna miałam dużo facetów a raczej przygód nie których nawet niestety nie pamiętam. Z każdym facetem szukam tego samego-orgazmu co w moim przypadku to jest nie możliwe sama doprowadzam się ale z facetem już nie. Chodzi odczuwam pożądanie i podniecenie każdego dnia potrzebuje seksu czy co najmniej masturbacji 3-4 razy dziennie. Gdy widzę faceta wyobrażam sobie co mogła bym z nim robić w łóżku. Od roku mam bulimię na tle nerwowym i okazało się że także nerwice... moja rodzina nie wie o tym problemie z którym się do was zwracam. Brzydze si soba swoim ciele. Proszę o pomoc, czy pokierowanie co dalej mam robić bo zaczyna się to pogarszać z każdym dniem

skoro faceci za tobą lecieli do łóżka to znaczy że twój wygląd jest jak najbardziej ok i nie masz powodu aby na niego narzekać czy się wychudzić niepotrzebnie a co do braku orgazmu podczas seksu to moim zdaniem wina właśnie tego że za dużo się masturbujesz i że nie trafiłaś na odpowiedniego faceta

Gość lucky luke 123
Oc do mnie to orgazmow nie zliczysz :-)

Gość gość
przeciez to prowo tumany wybrala sobie forum pffff spoko kicia zaraz sie zleca napalency

Ja wspłłżyję z moim już 5 lat i jeszcze nie mialam, wiec bez obaw,nie jesteś sama a do tego jesteś jeszcze bardzo młodziutka. Ja mam 21 lat :)

Gość kiciaaaa96
Hym d****** jak nie masz nic madrego do powiedzenia to zegnam ! Gdybym miala do kogos isc z tym problemem chyba jasne zebym tutaj nie pisala !!! Mialam tylko jednego faceta ktory mnie doprowadzal ale niestety mnie zdradzil sie rozstalismy ja juz sam nie radze sobie z moim problem... w kolo to samo caly czas potrzeba mysli wyobraznia

Gość gość z ulicy
Atrakcyjna 19 To ile ty masz w końcu lat; 19 czy 21 ? ;)

Gość himąż
"Gdy widzę faceta wyobrażam sobie co mogła bym z nim robić w łóżku" - moja żona też tak miała ale długo się nie przyznawała, wiadomo ona porządna żona, jak tu mężowi takie coś powiedzieć. A końcu jednak wyszło. Zacząłem zabierać ją do swingers klubu, tam nie musi sobie nic wyobrażać tylko może to robić z kim tylko chce. I to by było na tyle.

Do 'gość z ulicy' mam 21 lat, a konto założyłam dłudi czas temu. Mój nick Atrakcyjna19 nie ma nic wspólnego z wiekiem :)

Gość gośćluzak
Po prostu taka jesteś i już ...

Gość gość
to raczej fajnie odczuwać cały czas potrzebę seksu.. Moja kobieta miała niestety odwrotnie.. nie chciała, albo miała dziwne i uciążliwe wymówki. W końcu zebrałem się na rozmowę z nią, zaczęliśmy trochę eksperymentować, kupiliśmy kilka gadżetów oraz żel z erozkosz.pl i teraz nie możemy oderwać się od siebie