Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak 10 lat temu rzuciła mnie pierwsza dziewczyna to ...

Polecane posty

Gość gość

powiedziała że w życiu żadna kobieta mnie nie pokocha. Wiedziałem już wtedy że mam problemu z kobietami i że nie potrafie ich rozkochać w sobie. Teraz po tylu latach widzę że ona miała rację. Nie mam nikogo, każda znajomośc się rozpadała, one mnie po prostu olewały. Raz byłem miły, drugi stanowczy, nie wazne jak sie zachowywałem kończyło się na tym że przestawały odpisywać na wiadomości , odbierać telefony albo mówiły że są zajęte. Nie rozumiem o co chodzi i boje się że zawsze będę sam. Starałem się zmienić ale ja tak naprawdę nie wiem jaki ja jestem, przez te wszystkie próby zatraciłem swoją osobowość.

Gość gość
dlaczego nikt nigdy tutaj nie odpowiada?

Gość gość
bo nikomu sie nie chce.

Gość gość
bo kazdy ma chlopaka lub dziewczyne i wieczorem ma inne rzeczy do roboty.

Gość gość
masz jeszcze jakies pytania???

Gość gość
ciesze sie ze moglem pomoc pozd

Gość gość
Może problemem jest Twoja waga? może krzywisz twarz? jak wygląda Twój nos? może dwie książki na 5 lat to za mało? a skarpetki zmieniasz?

Gość gość
jestem lekarzem, ubieram się elegancko,ćwiczę od kilku lat na siłowni, nie wiem czy robienie jeszcze czegoś ma sens bo w swojej pasji jestem w polskiej czołówce. Na dodatek potrafię się bić bo kilka lat trenowałem boks. Być może coś jest w moim spojrzeniu, mam krzywe usta mimo że jestem przystojny(podobno) to lewa strona w trakcie mówienia jest wyżej niż prawa i usta są krzywe.

Gość gość
Sprawa jest jasna, jak jest się proktologiem i nie myje się rąk - nie można się dziwić, że dziewczyny przestają dzwonić. Każda specjalizacja jest potrzebna, ale o higienie trzeba pamiętać.