Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wygral ktos z was w lotto

Polecane posty

Gość gość

Wygraliscie cos ? Czy to sciema znacie kogos kto mial 6?

Gość gość
Ja znam faceta z Wadowic ktory trafil pare lat temu szostke i wcale nie miał tak rozowo.

Gość gość
A dla czego nie mial?

Gość gość
u mnie w miescie podobno wygrali ale ja tam nie wiem, ja wygralam 15zl :D 3 mialam

Gość gość
Miałam kiedyś 4 i dostałam 400zl. W mieście obok facet trafił 6. Wyprowadził się :)

Gość gość
I tu problem bo jest podobno ale czy osobisvie ktos poznal i czY grali na chybil trafil czy sami skreslali? Czy to zamozna rodzina czy nie?

Gość gość
U to niezle dobra i 4 co szkoda bo 2 cyfry i 6 .. ja puscilam te same cyfry co byly losowanie wczesniej ; ( sama skteslilam

Gość gość
a jak myslisz dlaczego nie mial? myslisz ze nagle zostajesz milionerka i zyjesz spokojnie? otoz nie, od razu odpowiedni ludzie do ciebie zapukaja. nie badz nawina, tak dobrze to nie ma.

Gość gość
u mnie w mieście koleś wygrał prawie 5 milionów i grał na chybił trafił.

Gość gość
Jak sie sprzedal komus ze wygral to zapukali jak z wsi na inna wies sie przyniesiesz albo do innego miasta to kto wie zes wygrala nikt

Gość gość
Jest ktos jeszcze

Gość gość
ja nie znam, ale jakbym wygrała, nikomu bym się do tego nie przyznała, zero szpanu, co najwyżej wreszcie wykończylibyśmy dom :)

Gość gość
ja nie znam, ale jakbym wygrała, nikomu bym się do tego nie przyznała, zero szpanu, co najwyżej wreszcie wykończylibyśmy dom xxx naiwna dziewczyno! nikomu byś się nie musiała przyznawac. od rauz by wiedzieli. myslisz ze mafia nie ma powiązania z bankami? ale wy jestescie tepe strzały, przestancie marzyc i zejdzcie na ziemie. za darmo nic na tym swiecie nie ma.

Gość gość
W toto lotka nie wygralam,ale wygralam dosyc spora sume w euro milion,to nie byla glowna wygrana,ale i tak duza dzieki niej dorobilismy sie z mezem sporego zaplecza :) Nigdy nie wierzylam,ze moge wygrac cos na loteri ale jednak jak byly kumulacje to gralam i sie oplacilo.

Gość gość
Ale za granica gralas czy przez internet ?

Gość gość
do i co, wg ciebie "mafia" przychodzi do ludzi, którzy mają trochę kasy na koncie? :D proszę cię, nie pieprz mi że jeśli ktoś wygra milion, to jest to niebotyczna kwota i ktoś będzie nastawał na jego życie, co najwyżej pijaczkowie spod sklepu będą kierownikować ze zdwojoną siłą.

Gość gość
a jeśli mowa o większych kwotach, nikt rozsądny nie deponuje ich w jednym banku, są jeszcze banki zagraniczne :)

Gość gość
ja wygralam w kaskade na chybil trafil 1000 zł :D

Gość gość
ja wygrałam jakies 270 zł kilka razy trójke ,ale mam znajomych ze kilka razy wygrali po ok 3-6 tys ale w multilotka

Gość gość
Nie mieszkam w Polsce,gralam za granica ,a i zeby nie bylo zadna mafia do mnie nie przyszla :P

Gość gość
Ja dalam chlopakowi żeby mi kupil losa na mini na dzis i glupek mi liczy pomieszal .. i sie wkurzylam

Gość gość
Ja dalam chlopakowi żeby mi kupil losa na mini na dzis i glupek mi liczy pomieszal .. i sie wkurzylam

Gość gość
a jeśli mowa o większych kwotach, nikt rozsądny nie deponuje ich w jednym banku, są jeszcze banki zagraniczne xxx nie mowie o milionie tylko o paru lub parunastu. bank zagraniczny tez ci nic nie da. zycze ci zebys wygrala te miliony to sama zobaczysz jak to jest.

Gość gość
Ja jak bym wygrala z milion to bym zemdlala ..potrzebuje kasy .a mafia hm niech sobie idzie zarobi

Gość roszpoponka
Hmm jak ja bym wygrała większą kwote przebrala bym sie jakos, kase bym odebrała prosto z lotto ( czy gdzie tam wypłacają) w jakis worek na ziemniaki albo cos starego, spakowala bym do malucha i pojecha:D w domu troche w sejf a resztę schowała po 100 000 w różnych miejscach:D Hahaha mam wyobraźnię:D wtedy żaden mafiiz by sie mnal nie zainteresował:) a bym żyła jak do tej pory, jakies lepsze mieszkanko z większą działka:) Oj marzyć mozna, ale powiem szczerze , ze bym chyba nawet nie chciala tyle:) wystarczy milion na mieszkanie i na jakas swoją działalność i mozna zyc:) jak bym miala wiecej wiadomo co by mi odbiło? Napewno nie byla bym juz tym człowiekiem co jestem. Zyje sie skromnie i chyba tak mi dobrze:)

Gość gość
ja w euromilion 18ch a moj maz ......17.95ch :classic_cool:

Gość gość
A ja zla jestem nie wygralam niliona :-(

Gość gość
Macie jeszcze logos kto wygral

Gość gość
Nie. Gdybym wygrała kupiłabym sobie duże mieszkanie i nowy samochód, a resztę jakoś zainwestowała. Np. w mieszkanie, które mogłabym wynajmować.