Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanko o grupe krwi

Polecane posty

Gość gość

witajcie, ja mam grupe krwi 0 Rh+ i maz tak samo czy jest szansa ze dziecko bedzie mialo inna? troche to nie logiczne jak dla mnie a lekarka mowi, ze moze tak byc. jeszcze maz pomysli, ze nie jego ;)

Gość exdebill_rzuca okiem
są jakieś aberracje - najbardziej prawdopodobne to 0rh-, ale w raktyce jeden na milion - jesli naprawdę macie takie grupy krwi

Gość gość
no mamy takie.. wiec dlatego wydaje mi sie to dziwne, poczekamy az sie synus urodzi ale tak wlasnie dzis z doktorka rozmawialam i teraz sie zastanawiam czy to wgl mozliwe :)

Gość gość
Nie. Jeśli oboje macie grupę 0 to dziecko nie może mieć innej w tym przypadku jak tylko 0

Gość gość
Widać mąż ma powody by tak myśleć a ty powód do obaw.

Gość gość
ani ja ani maz nie mamy obaw :) poprostu pytam bo nam tak dzis na wizycie powiedziala doktorka :)

Gość gość
A od kiedy to na wizycie lekarz mówi o domniemane grupie krwi dziecka które nawet się jeszcze nie urodziło? Co za bzdura

Gość gość
poprostu rozmawialismy, mam bardzo fajna babeczke do ktorej chodze i rozmawiamy sobie na kazdy temat akurat dzis zaczela cos o krwi i tak wyszlo

Gość gość
Moi rodzice mają tak: moja mama B rh + mój tato 0 rh+ A ja mam B rh -. Gdzie bym nie czytała to piszą,że taka grupa krwi jest niemożliwa z tych dwóch, a ja jestem wypisz wymaluj córeczka tatusia i nie ma żadnych wątpliwości. Więc dziwne rzeczy się zdarzają.

Gość gość
no widocznie jak widac lekarka miala racje ze moze tak sie zdarzyc ale nie wiedziala jak to mozliwe :)

Gość exdebill_rzuca okiem
jak to nie jest możliwe? oczywiście, że jest

Gość gość
nawet mialam w LO rozszerzona :D haha, ale czesto wlasnie "spalam" jak Ty to piszesz :) wiesz, mi to wszystko jedno jaka bedzie mial grupe krwi bo mam pewnosc ze to dziecko meza no i on rowniez ale tak sie poprostu zastanawialismy jak wyszlismy z gabinetu i az napisalam tutaj :)

Gość gość
Jest szansa, że dziecko będzie miało inną - 0 Rh-. Innej możliwości nie ma.

Gość gość
Ja sie caly czas zastanawiam jaka grupe ma moje dziecko, tak z czystej ciekawosci. Ja mam 0, moj maz ma A, wiec dziecko ma albo moja albo jego, innej opcji nie ma. Kiedys kolega sie mnie pyta, czy mozliwe ze jesgo syn ma AB skoro on ma 0 a jego dziewczyna A... dziewczyna mu wkrecila ze dziecku grupa krwi sie zmienia w ciagu pierwszych dwuch lat:-) szkoda mi sie chlopama zrobilo, ale odeslalam go do ksiazek z bilogii z liceum, mimo ze wiedzialam co wydedukuje. Jakos nie moglam mu tego w twarz powiedziec...