Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakgwiazdynaniebie

Targi ślubne wasz opinie

Polecane posty

Gość jakgwiazdynaniebie

Tak jak w temacie, byłyście kiedyś na targach? Co sądzicie, warto iść? Kupiliście coś? Są jakieś zniżki? Bo oczywiście na plakatach , ulotkach to same ochy i achy są, ale czy rzeczywiście oferują coś ciekawego?

Gość gośćqswdefrgt
Nikt nie był na targach ślubnych? Nikt nie ma nic do powiedzenia? Bo mnie też interesuje ten temat

Gość gość
moim zdanie można iść,ale lepiej szukać samemu,jest wiele extra ofert ,które nie muszą się reklamować na takich targach(często każą wystawcom płacić horendalne pieniądze i tylko ci ,co narzekają na zamówienia, łapią się na to) ,internet to najlepsze targi i dłużej trwające niż kilka dni

Gość gość
ja bylam ostatnio z moim salonem na tarach slubnych w lublinie i gdyby nie firma www.art-co.com.pl to moje stoisko wialoby pustkami ;( na szczescie udalo sie w pore zrobic banery reklamowe i moge pochwalic sie i powiedziec, ze naprawde warto odwiedzac takie targi, duzo osob przybywa

Gość gość
Moim zdaniem Małopolskie Targi Ślubne będą bardzo interesującą imprezą, tak było rok temu, więc pewnie teraz będzie identycznie. To co szczególnie mi się podoba to niska cena za wstęp - tylko 15 zł, a do tego wielka ilość wystawców, więc jest bardzo duży wybór fotografów, etc.

Gość gość
Ja co rok biorę udział w targach ślubnych, zawsze mam swoje stoisko. Za każdym razem staram się żeby się wyróżniało i przyciągało uwagę, duża w tym zasługa firmy www.art-co.com.pl, która projektuje i zajmuje się zabudową stoisk

Moim zdaniem odwiedzenie takich targów ślubnych nie jest złym pomysłem, bo faktycznie można zobaczyć, co w trawie piszczy. Ja na takich targach znalazłam moją suknię ślubną: http://mialavi.com/kolekcja-2015/1435.html odwiedzałam różne salony ślubne i w większości po prostu było to samo, a ja szukałam właśnie sukni klasycznej, stylizowanej na dawniejsze lata.

Gość Somersby1983
Dobrze VikaVika mówisz. Jak ja będę szykowała się do ślubu i wybierała sukienkę, to też na pewno odwiedzę takie targi. Ps. Przejrzałam sobie te suknie ślubne, bardzo kobiece są. W kolekcji 2016 znalazłabym coś dla siebie, w kolekcji 2015 również. O takie suknie właśnie (wykonywane, aby podkreślić kobiece piękno) moim zdaniem chodzi.

Gość gość
Ja biorę udział w targach jako wystawca i zawsze mam przygotowane fajne pudełeczka z logo od www.masterpak.pl jako prezent dla potencjalnych klientek