Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulla88

pewna kobieta....

Polecane posty

Gość anulla88

Intensywnie narzuca sie mojemu mezowi. Kiedys razem współpracowali. .... dokladnie rok temu.... ale dziwi mnie ze dzwoni do niego pod byle pretekstem... gdy bylismy na wakacjach moj maz obchodzil urodziny a ona posłał mu zyczenia o 22.. w nocy. Dziwne.... maz wypiera sie ze nic ich nie laczy i ze widzial ja dwa razy....nawet sie mu nie podoba... podkresle ze ona tez ma meza.....co mam zrobic???? Czekac???

Gość gość
Czekać? na co? zadzwoń do niej i op*****l żeby nie wtrącała się do Twojej rodziny ,ale też porozmawiaj z mężem że sobie nie życzysz aby miał z nią kontakt! Jesli tego nie zrobisz już teraz później będziesz tego żałować!!!!Jak da mu d**y będziesz na straconej pozycji!

Gość gość
kotku zobacz czy Twój mąż ma w pokoju prezerwatywy, jeżeli ma to znaczy że z nią się bzyka, no bo Ty z nim to tylko bez gumki

Gość gość
Powiedz jej że poinformujesz o tym jej męża !

Gość anulla88
Kiedys do niej napisalam ze z moim mezem ma pisac tylko na tematy sluzbowe. Odpisala ze dobrze... ale chyba nie zrozumiala doslownie.... maz nawet skasowal od niej numer.... ale korci mnie zeby ja ustawic do szeregu..... moja mama mowi ze mam gonic k***isko z podwórka. ..

Gość anulla88
Napewno jej nie bzyka.... bo spotkal sie z nia 2 razy w firmie.... bylo tam pelno osob...... raczej chodzi ze ona sie narzuca......

Gość gość
Na tematy służbowe ma pisać? lepiej żeby wcale nie pisała bo różnie to może być! spotkaj się z nią i jej to powiedz w oczy i scigaj jak Ci doradzają .

Gość gość
Jesli nie chcesz zostać rozwódką to załatw to od razu ,poczekaj aż wyjdzie z pracy i powiedz co masz do powiedzenia.

Gość gość
a Ty niby taka wierna mężowi jesteś :D

Gość anulla88
A zebys wiedzial ze jestem.... bo dla mnie przysiega malzenska cos znaczy.... wiesz sa jeszcze tacy ludzie dla ktorych rodzina ma znacznie

Gość gość
anulla88, naprawdę widziałaś tylko ptaka swojego męża kotku?

Gość anulla88
Przed moim mezem bylam w zwiazkach i mialam stycznosc z ptakami:) malzenstwo jest swiete. Nie mam zamiaru meza zdradzić. A tak pozatym pisac na temat!!!!!!

Gość gość
anulla88, co powiedział Twój mąż kotku jak się okazało że nie jesteś dziewicą?

Gość gość
Tą sprawe powinien załatwić twój mąż a nie ty!! Odrobine klasy kobieto! A tak na marginesie widocznie mu to schlebia skoro nic z tym nie robi a po nosem śmieje się z ciebie.

Gość anulla88
Nic znamy sie 17 lat i wiedzial z kim i kiedy stracilam dziewictwo. Bo on byl moim najlepszym przyjacielem. A on to dopiero byl lobuz. .... tez wiem o jego podbojach. Ale jak sie komus ślubuje to chyba sie dotrzymuje slowa.... pisac na temat!!!!!! Napisac do tej pani czy nie???

Gość gość
Jeśli jest uczciwy to powinien on przy tobie zadzwonic lub napisać sms zeby spadala na drzewo liscie pompowac lub banany prostowac. Jak tego nie zrobi to ma coś za uszami

Gość anulla88
Ale on nie umi jej nic powiedziec bo zalatwila dla naszej firmy kontrakt i powiedzial ze to nie wypada. A z calej tej sprawy to sie smieje i mowi na mnie pitbull:) i caly czas z tego zartuje. Usunol jej numer z kom... to ona sie zarzuca....

Gość gość
anulla88, dawaj mężowi częściej żeby nie musiał innych dziewczyn bzykać, albo poradź mu żeby walił konia to się rozładuje

Gość anulla88
Moj maz sie z tego śmieje i mowi na mnie pitbull. Wykasowal jej numer ale powiedzial ze nie będzie dzwonic bo ona zalatwila duzy kontrakt dla naszej firmy. Troche to rozumiem.... ale to ona sie narzuca.

Gość gość
Jak zartuje tzn ze jednak cos jest na rzeczy i udaje glupa. Moze ty tez zacznij pisac z bliskim znajomym zobaczysz jak zareaguje

Gość anulla88
Ostatni raz widzial ja rok temu.... moze poczekam na bieg wydarzen..... moze jej sie znudzi jak nie bedziemy reagowac....bo ona mieszka dosc daleko.