Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuszek22

doradzcie boje się

Polecane posty

Gość kwiatuszek22

Treść: Witam, moje pytanie brzmi następującą; cykle mam co 28 lub 30dni. Kochałam się z chłopakiem (późnym wieczorem)właśnie w dni płodne, ale stosowaliśmy prezerwatywę. Tego dnia miałam lekkie podrażnienie i zażyłam tabletke dopochwową invag (rano). Wyciągając prezerwatywę już po wszystkim z pochwy, zauważyliśmy bardzo dużo śluzu,ale naprawdę dużo.Pierwsze co pomyśleliśmy ze prezerwatywa pekła,ale szybko ją sprawdziłam wlewając wode i nic nie ciekło. Wiec moje pytanie brzmi czy jest możliwe ze ta tabletka spowodowała ze miałam po seksie az tyle sluzu? Potym jak tabletke zazyłam z rana?Czy to możliwe. dziś mam 22dc i od wczoraj mam lekkie bóle jajników ,raz jednego, raz drugiego i nie wiem teraz czemu tak.....

Gość kwiatuszek22
teraz właśnie mierze temperaturę ciała bo ponoć nawet w pierwszych dniach jak się zagniezdza to wzrasta. i mam...36,7. dobrze czy źle?

Gość gość
błąd 36,8

temperatura wzrasta nawet jak sie nie zagniezdza a skad wiesz czy ci wzrosla jesli wczesniej nie mierzylas?

Gość kwiatuszek22
no nie wiem, po prostu to odruch ze stresu

Gość gość
Jajniki pobolewaja przed okresem. Jeśli miałaś podrażniona pochwe to najprawdopodobniej stąd tyle śluzu. Nie martw się, ja miałam tak nie raz, wszystko będzie ok ! :)