Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka30wwa

Zabieg Clear Brilliant

Polecane posty

Gość Agnieszka30wwa

Witam wszystkie czytelniczki:) Jeszcze nigdzie nie znalazłam opisu do zabiegu Clear&brilliant:) dlatego postanowiłam dodać nowy temat do rozmowy. Jestem właśnie po 1 zabiegu Clear&Brilliant w profesjonalnym gabinecie w centrum Warszawy.Od wielu lat borykam się z przebarwieniami i bliznami po trądziku. Próbowałam wielu zabiegów i preparatów kosmetycznych,niestety nic nie przynosiło zadowalających efektów:( Dopóki moja Pani kosmetolog nie zaproponowała mi Cleara!!! Jest to zabieg z wykorzystaniem lasera diodowo-frakcyjnego, wykonuje się go w znieczuleniu(20min ma się specjalny krem na twarzy ,który znieczula) . Muszę o tym napisać bo jestem w szoku!!! Skóra jest jak nowa,cały czas się regeneruje i wygląda jeszcze lepiej niż 3 dni po zabiegu!!! Moje blizny znacznie się spłyciły, przebarwień nie ma!!! Kolor skóry jest równomierny, cera jest świeża,gładka i rozświetlona. Pani powiedziała ,że po ok.3 zabiegach pozbędę się całkowicie blizn!!aż trudno w to uwierzyć. Bardzo dobrze wydane pieniążki,było warto!!! Raz a konkretnie. Jeśli ktoś korzystał z tego zabiegu niech podzieli się swoją opinią. Jeśli też ktoś ma jakieś pytania jak odbywa się cały zabieg i gdzie go wykonałam ...chętnie podpowiem!!!

Gość Kasia_lovebeauty
Byłam i potwierdzam w 100%,że zabieg jest skuteczny !!!i już po 1 zabiegu widać spektakularne efekty:) Korzystałam z zabiegu w gabinecie Kosmedica na ul.Pięknej. Wspaniałe miejsce: czysto, miło i profesjonalnie:) Teraz mają promocję na ten zabieg:) U mnie efekt jest zdumiewający:) widziałam go już na 2 dzień, a teraz 10 dni po zabiegu jest jeszcze lepiej. Moja skóra lekko się złuszcza dając efekt nowej skóry=twarzy.Moje przebarwienie na czole jest już praktycznie nie widoczne, skóra jest po prostu piękna:)

Gość Aleksandra14
Ja też byłam w tym gabinecie!!!:):) są świetni:) Gabinety są bardzo czyste , Panie bardzo miłe i profesjonalne. Polecam zdecydowanie to miejsce:) Ja robiłam u nich depilację laserową,bo z tego co słyszałam i czytałam są w tym najlepsi w Warszawie. Jak będę na kolejnym zabiegu zapytam o ten zabieg mojej Pani kosmetolog:)

Gość cosmogirl 33
Potwierdzam!!! Byłam też w gabinecie Kosmedica, i również rekomenduje ten zabieg:)

Gość alicjaBee
Fakt,bardzo fajny zabieg:) Próbowałam i również polecam:)

Gość prudtherleny1984pzmgw
Potwierdzam!!! Byłam też w gabinecie Kosmedica, i również rekomenduje ten zabieg Jasne http://s.haza.fr/15

Gość żmijazig
Czytałam dużo waszych dobrych opinii na temat tego zabiegu w gab.Kosmedika . Przekonałyście mnie i fakt było warto. U mnie sytuacja jest złożona .Miałam wiele problemów skórnych-syfy+blizny po nich,przebarwienia od solarium i słońca ,jedna wielka masakra. Zastanawiałam się wstępnie nad fotoodmładzaniem ,ale w ostatniej chwili zmieniłam zdanie. W piątek robiłam zabieg- twarz po nim jest mega czerwona,jak poparzona i piecze. Dostałam od Pani fajny kremik ,który złagodził uczucie ściągnięcia. Na drugi dzień twarz była już różowiutka:), a w niedzielę prawie nic nie było widać...może troszkę.W poniedziałek makijaż i bez problemu wyjście do pracy. Dziś jest czwartek i obserwuję zmiany...fakt skóra jest jeszcze tkliwa podczas np.mycia,ale jest mega napięta i wygładzona. Mam inny zdrowszy kolor skóry i widzę ,żę przebarwienia na czole zbladły o 2 tony!!! Zabieg jest super. Dodatkowym plusem było jeszcze opracowanie szyji i dekoltu w cenie zabiegu:) Zabieg tani nie jest kosztuje 1300zł, ale widzę jakiś postęp od wielu miesięcy. Oczywiście moja twarz był a bardzo problematyczna ,więc trzeba będzie za ok.miesiąc powtórzyć zabieg. Polecam i dzięki za ten wątek i opinie, warto było.

Gość kostaryka2015
Czytałam wasze opinie na temat tego zabiegu i zdecydowałam się. Zabieg był dla mnie nowoscia ,ponieważ wczesniej nie korzystałam z żadnych laserów. Zabieg był bezbolesny(wcześniej miałam nałożone znieczulenie:)w kremie.Pani przytykała głowicę lasera na całej twarzy i szyji. Powiem szczerze ,że po wyjsciu z gabinetu byłam przerażona, bo miałam bardzo czerwona twarz,jak poparzoną:)piekło,skóra była tkliwa. Dostałam po zabiegu mini kremik ,który łagodził pieczenie i niwelował zaczerwienienie. Nastepnego dnia skóra była juz tylko delikatnie rózowa,lekko tkliwa podczas mycia. Na 3 dzien widziałam już normalna ,gładka skóre. W ciagu 2 tyg,lekko sie łuszczyła,ale nie płatami!!!delikatnie,jakby skóra była przesuszona. Kupiłam w tym gab.Monoderme z wit e ,która idealnie działała po zabiegu-regenerujaco.Teraz mam wrażenie,jakbym miała nowa twarz,nowa skórę. Niesamowite!!! zmarszczki mimiczne maksymalnie spłycone,twarz gładka, świeży koloryt. Polecam, w 100%%%% na jesień ide ponownie!!!!warto!!!

Gość żabka234
Zabieg jest świetny!!! Szybki efekt,krótki czas regeneracji ok 2 dni -w moim przypadku:) Miałam już 3 zabiegi i jestem barrrdzo zadowolona, zmarszczki mega spłycone-wręcz niewidoczne:) mam 42 lata:) Kolor skóry wyrównany(miałam niewielkie przebarwienia+najlepszy efekt dotyczy moich rozszerzonych porów!!! są również praktycznie niewidoczne.Polecam konkretny zabieg!!

Gość Przebarwienia po antykoncepcji
Dziewczyny przeczytałam wasze opinie na temat tego zabiegu i poczytałam trochę o nim. Szukałam sprzętu kóry usunie moje przebarwienia...dość płytkie od zle dobranej antykoncepcji:( wybrałam się również do Kosmedica,bo jestem z Warszawy. Zabieg bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, zrobię jeszcze jeden dla lepszego efektu. cała skóra twarzy jest jakby wyrównana, jak u lalki:)Oszywiście 1 dzień byłam bardzo czerwona,twarz mnie piekła, ale już dnia kolejnego stosowałam polecone przez pania kosmetolog kremy i było już bardzo dobrze. Teraz tylko odpowiednia pielęgnacja i mam nadzieję ,że ten problem nie wróci. W tym gabinecie.mają też zab. Intraceuticals ,który mi zaproponowano. Czy byłyście nan nim? warto? bo na cleara brilliant-zdecydowanie tak!!

Gość Małgorzata Modra
właśnie jestem po pierwszym zabiegu clear brilliant, również wykonałam go w gab.Kosmedica,ponieważ czytałam bardzo dużo dobrych opinii o tym gabinecie i samym zabiegu. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wcześniej robiłam u lekarza fotoodmładzanie,zabieg nieprzyniósł oczekiwanych efektów ,a skóra wyglądała źle przez ok 1,5 tyg:( po clearze regeneracja trwała 2 dni. zabieg proponuję robić w weekend lub pod koniec tyg. jeśli pracujemy w miejscu gdzie trzeba być zawsze reprezentatywnym:) Zabieg był przede wszystkim bezbolesny(znieczulenie). Skóra przez 2 dni była zaczerwieniona i w niektórych miejscach pojawiały się mini strupki. Jestem 7 dni po zabiegu, skóra jest gładka ,rozjaśniona, spłyciły mi się zmarszczki wokół ust, policzli są jak po liftingu. Naprawdę polecam ten zabieg. Za miesiąc wybieram się na 2. Efekt suprzadowalający:)

Gość Czerwone usta30
Dziewczyny czytałam ten wątek +inne na temat laserów. Trafiłam również do gab.Kosmedica i Pani Kasi. Bardzo piękne i sympatyczne miejsce. Czuć ,że są prawdziwi ,a nie naciągają. Skorzystałam tez z tego lasera clear brilliant ,bo był w promocyjnej cenie i czytałam o nim dużo dobrego. Potwierdzam !! zabieg nie jest najtańszy ale efektywny. Skóra wyrównana, chodzi o teksturę i koloryt po wyjazdach słonecznych. Bezbolesny,bo ze znieczuleniem, szybko dochodzi się do siebie, tzn ja po 2 dniach wyglądałam super ,a w kolejnych troszkę się łuszczyłam. Po tygodniu wszystko się unormowało i skóra wygląda bardzo zdrowo i naturalnie. Polecam