Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krzesełko do karmienia

Polecane posty

Gość gość

Proszę polecicie mi coś ale nie drewniane Chodzi mi o takie z regulacją wysokości siedziska

Gość gość
też jestem na tym etapie, narazie mam dwa typy http://www.agito.pl/krzeselko-britton-hip-koala-2534-859893.html?utm_medium=Feed&utm_source=TradeDoubler&utm_campaign=wszystkie_wszystkie&utm_content=859893 albo baby design, ale pewnie i tak skończy się na wizytach w sklepach, żeby na żywo zobaczyć, poza tym chciałabym wsadzić dziecko do krzesełka i sprawdzić wys tacki, bo tego się nie reguluje a też ważna sprawa

Gość gość
Czemu nie drewniane? Ja mam drewniane i jest super juz drugie dziecko z niego korzysta:D

Gość gość
Moja się wierci dużo a nie każde ma szelki czy ten pasek w nogach, poza tym to te z regulacją mają na ogół kółka a moja jest przeciwieństwem syna i łazi za mną jak rzep za psim ogonem hehe a ze ma prawie 8 mcy to słabo jej to wychodzi i zalicza glebę. Drewniane są ładne i fajnie ze że stolikiem bo to się przydaje później ale za ok rok to kupić sobie mogę kolejne

Gość gość
Chicco nie wiem jakie, ale ma zdejmowany blat i zabezpieczenia, regulowaną wysokość z bardzo wysokiej do takiej, że dziecko samo może tam siadać i ma też regulację oparcia od 90 stopni do całkowitego położenia, tak samo podnóżek. Polecam, już dwójka dzieci go demolowała i się trzyma bardz, jest super trwały, niezniszczalny.