Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca123456

niekończący sie okres.

Polecane posty

Gość potrzebujaca123456

Cześc wszystkim! Bardzo prosze o wasza pomoc w jednej sytuacji. mam 18 lat, 2 tygodnie temu dostalam miesiaczke i zaczelam stosowanie wraz z jej poczatkem tabletek antykoncepcyjnych Teenia. miesiaczka skonczyla sie po tygodniu jednak po niecalym tygodniu miesiaczka wrocila, porownac ja mozna bardziej do plamien, z poczatku myslalam ze to wlasnie efekty uboczone tabletek, jednak krwiawienie bylo coraz mocniejsze nwiec postanowilam nie brac tabletek, nie biore ich od 2 dni, njednak caly czas krwawienie jest. Ginekologa mam dopiero za miesiac, bo ten przyjmujacy w miescie u mnie jest do bani, przepisal mi te tabletki teenia, bez zadnych wczesniejszych badan hormonalnych. Mozecie mi powiedziec czy to krwawienie to krwiawienie z odstawienia i ile to bedzie trwac? czy tez jakas sprawa hormonalna? Czym moze to byc spowodowane? Bardzo prosze o odpowiedzi, zalezy mi bardzo aby "miesiaczka" skonczyla sie jak najszybciej. Dodam, ze nie jest to duze krwawienie, cos jak ostatnie 2 dni normalnego okresu.

Gość gość
Tylko lekarz ci odp[owie.

Gość gość
Było trzeba kontynuować branie tabletek. Takie sytuacje jak opisujesz mogą się zdarzać nawet przez trzy opakowania tabletek. Nie możesz sobie raz brać hormony a raz nie brać bo robisz jeszcze większy bałagan w swoim organizmie. gaha

Gość gość
Stosujesz tampony?

Gość gość
Nie powinnaś odstawić bez konsultacji z lekarzem :/ moim zdaniem po prostu nie dobrał ci tabletek

Gość potrzebujaca123456
a ile to teraz moze trwac? zanim wszystko sie ureguluje

Gość gość
Stosujesz tampony?

Gość gość
teraz już dupa. mogłaś brać cały czas. często 1-3 miesiąc tak wygląda a potem jest normalnie

Gość potrzebujaca123456
no rozumiem, ze troche blad zrobilam, ale trenuje lekka i akurat zawody zalezalo mi zeby nie bylo zadnego plamienia. czy teraz to bedzie trwac jak zwykla miesiaczka? okolo tygodnia? Prosze bardzoo o odpowiedz ;)