Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nika1450

Cyprianówka Warszowice !

Polecane posty

Hej dziewczyny ! :) Jestem tu nowa i od razu chciałabym usłyszeć od Was jakie macie opinie na temat Cyprianówki w Warszowicach. Bardzo mi zależy na Waszej opinii ponieważ za rok biorę ślub i właśnie ta sala wpadła mi w oko. Niestety wyczytałam różne opinie na ten temat, ale są one z 2006 roku także od tego czasu mogło się tam wiele zmienić. Proszę pomóżcie!

Interesuje mnie także Książęca w Książenicach, dziewczyny jeśli macie jakieś opinie to bardzo proszę o Wasze zdanie ;)

Gość gość
Bylam na weselu w Cyprianowce,jedzenie bardzo smaczne ,ladnie podane i bardzo duzo.Bylo to wesele kolezanki ,wiec nie wiem jak to bylo od strony organizacyjnej,ale jako gosc bylam zadowolona

Gość gość
bylam 2013

oki , dzięki ;) a może jeszcze któraś dziewczyna była w którejś w/w restauracji ?

Gość patrycja2310
Sala otoczenie super gorzej z jedzeniem malo skromnie bardzooooo skromnie cglodnym sie wychodzi...

Gość gość
zalezy jakie wezmiesz menu,jak wezmiesz menu za 100 zl to glodni ludzie nie beda ale najedzeni to tak za bardzo tez nie beda,ale jak wezmiesz normalne menu weselne to jedzenia jest pelno i nie da sie przejesc,do tego jak masz wesele na 100 osob to 40 noclegow gratis,dla mnie super

Gość gość
piekne miejsce wybralas! tez tam chcialam robic, ale na moje wesele niestety bylo za male, ale jak ktos robi ponizej 90osob to super!