Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość allegruwa

co to kva ma byc????

Polecane posty

Gość allegruwa

moj chlopak nie wie, ze znam jego konto i haslo na allegro. ostatnio weszlam tam bo chcialam zamowic cos i patrze , ze w zakupionych ma ladna zlota bransoletke. myslalam, ze to dla mnie, jakoze zblizaly sie moje urodziny. na urodziny jednak nie dostałam bransoletki :( zapomniałam całkiem o tym az do wczoraj. ja robie w fabryce na zminy. kamil pracuje w biurze. czesto zabiera sie z nim taka k***wka, bo ma po drodze. nie miałam nic przeciwko bo sama do pracy dojezdzam z kolega. wczoraj jednak kolega byl na urlopie i poprosilam kamila, zeby po mnie przyjechal. przyjechal z k***wką. juz na samym poczatku bylam zdenerwowana, bo sie nie przesiadła na tył, tylko jechała cały czas na pzednim siedzeniu i smiała się z moim chłopakiem. jednak kiedy poprawiała włosty dostrzegłam na jej nadgarsku TĘ bransoletkę!!!!!!!!!!!!! nie wiem co o tym sądzić. wątpię, zebybył to jakiś przyajcielski upominek, bo kosztował przeszło 400 zl :( co ma k***a byc?????? nie zrobiłam awantury kamilowi, bo co mam powiedzieć? grzebałam ci w allegro?????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować