Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc..

Polecane posty

Gość gość

Witam. Okres spoznil mi sie 7 dni.cykle mam regularne 28 dni.zrobilam dwa testy ciazowe ktore wyszly negatywne.na drugi dzien zrobilam badania z krwi na obecnosc hcg.po powrocie do domu dostalam miesiaczke.po trzech dniach skonczyla sie.odebralam wynik ktory wynosil 255,3.po wizycie u lekarza stwierdzil ze ciazy brak i ze mam przyjsc za 10 dni.zrobilam test ciaxowy ktory wyszedl pozytywny.po dwoch dniach zrobilam kolejne dwa testy ktore niestety wyszly negatywne.dwa rozej firmy. Czy mogli dojsc do poronienia? Nie mialam zadnych krwawien ani boli brzucha.prosze o odpowiedz.

Gość gość
Blagam napiszcie cos..

Gość gość
coś..

Gość gość
niestety doszło do mikroporonienia miałam to samo

Gość gość
Wiec nie ma juz zadnej nadzieji?:(

Gość gość
beta 255 to nie taka mała, jak test nadal go nie wykrywa to myśle że nie rośnie dalej, w związku z czym podejrzewam że juz zacznie spadac... mozesz powtorzyc bete jeszcze raz dla pewności, bo życie lubi płatać figla:-). Jeśli bedzie spadac to przykro mi, ale na pewno się uda nastepnym razem. Ja tez sie staram:-(

Gość gość
A czy to byla moja wina? Czy to przeze mnie?

Gość gość
nieee, nie stresuj sie. Podobno nawet 50% ciąż kończy sie samoistnym poronieniem.... To loteria, niestety

Gość gość
Bete robilam dzis z rana.w poniedzialek mam odbior wynikow.mam ogromna nadzieje ze jednak wzrosla..strasznie sie martwie i zadreczam ze to moja wina

twoja wina twoja bardzo wielka wina hahhahahahaco za debilka nie mart sie zostaniesz aniolkowa mama kolejnego zarodka ale idz trumne kup i zapomoge z mops-u wez

Gość gość
drogi gościu, żebyś nie powiedziała tych słów w złym momencie, bo nigdy nie wiesz co Cie czeka. Ze swojej stony powiem: żryj guz