Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję rady. Bardzo proszę o opinie

Polecane posty

Gość gość

Dziecko ma 19 miesięcy. Jest przeziębione. Gorączkowało na początku tygodnia, ale przeszło. Został tylko katar. Moja teściowa ma jutro urodziny i byliśmy na nie już dawno zaproszeni. No, ale gdy teściowa dowiedziała się o tej strasznej chorobie, jaką jest przeziębienie powiedziała, żebyśmy lepiej nie przychodzili. Mimo, że bardzo lubię teściową bardzo mnie tym zdenerwowała, bo ja z dzieckiem odkąd przestało gorączkować , normalnie chodzę na spacery i byliśmy też u moich rodziców. Uważacie, że matka męża ma rację?

Gość gość
zdenerwowała bo powiedziała "lepiej żebyscie nie przychodzili", mysle ze chciała was uprzedzic że nie musicie byc jesli dziecko jest chore, no ale to tesciowa wiec lincz jej sie nalezy

Gość gość
Nie, dala do zrozumienia że z powodu kataru powinniśmy zostac w domu. Ja bardzo lubię swoją teściową, ale nie wydaje mi się żeby katar był powodem do zabarykadowania się w domu.

Gość gość
I nie chodzi mi o żaden lincz, tylko czy wy w takiej sytuacji zostałybyście w domu ?

Gość gość
to powiedz ze bedziecie i ze od kataru sie nie umiera... chyba Cie z domu nie wygoni?:-) jak dziecko zachowuje sie normalnie, a nie grymasi z powodu przeziebienia to idzcie

Gość gość
No właśnie w ogóle nie marudzi, byliśmy normalnie na spacerze.