Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zagadać do niego?

Polecane posty

Gość gość

Witam :-) studiuje na jednej uczelni z mega przystojnym mężczyzna, jest on trochę starszy ode mnie, na oko jakieś 34lata może mieć, odkąd go zobaczyłam pierwszy raz czyli jakieś 7 miesięcy temu to nie mogę przestać o nim myślec. Widuje go co drugi Weekend, zawsze uważnie się sobie przeglądamy i uśmiechamy do siebie, czuć po prostu ze cos wisi w powietrzu :-) wiem ze on niedługo kończy już studia, mi jeszcze trochę zostało, nie ukrywam że interesuje mnie on głównie pod względem fizycznym, na jakąś dłuższą znajomość nie liczę, jak mogę do niego zagadać albo zachęcić go żeby on to zrobił? Pomocy, nie mogę przez niego spać :-)

Gość gość
Nikt nie pomoże?

Gość gość
ja nie wiem co poradzić, ja osobiście jak mi się ktoś na studiach podoba, to podchodzę i zaczynam z nim gadać, a to o studiach, coś o uczeniu, zajęciach, dojazdach, bieżącej sytuacji, kim jest z zawodu etc. ale nie wiem, bo często się okazuje, że facet kogoś ma, a mnie uważają za puszczalską jakąś, że gadam z facetami...źle mi z tym...z kilku rozmów nic nie będzie, nie wiem, czasem trzeba z pół roku z kimś gadać żeby sie zaprzyjaźnić...

Gość gość
Tylko ze my nie mamy wspólnych znajomych, mijamy się na korytarzach, stołówce itd, on wie ze mi się podoba bo to widać, ja jemu też, myślę :-)