Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupujecie czasem używane buty

Polecane posty

Gość gość

bo ja kupuje ubrania, ale buty to jednak zawsze wolałam nowe

Gość gość
Kupuję na eBay. Lubię styl Retro i wcześniejszy. Butki są solidnie zrobione a zarazem delikatne. Często można znaleźć nowiutkie, z lat 50-tych w ogóle nie używane.

Gość gość
ja nie ale pamiętam jak w liceum koleżanka stwierdziła, że chce się nauczyć biegać i kopać(!) w szpilkach. A że nauka na początku bywa ciężka to szkoda jej było niszczyć swoich drogich szpilek. Poszłyśmy więc do ciucholandu i kupiłyśmy chyba z 5 par kozaków na szpilach - za wszystkie łącznie wyszło chyba poniżej 50zł. W takich chociaż nie trzeba było się martwić jak się złamał obcas a ona teraz chodzi w szpilkach jak w trampkach. Miała już swoje w których umiała chodzić, ale było i

Gość gość
Ja jak znajdę jakieś ciekawe i niedrogie to kupuje bo przecież to tylko buty a kupiłam n. Lampie śliczne klapki na przyszłe Lato szpilki markowe i botki... No tylko że z tym że. Kupując buty zawsze patrze na to by ich stan był idealny... A nie tam jakieś znoszone trampacze. :) tylko bielizny tam nie kupę bo tego to już bym się brzydziła

Gość gośćiszeeeek
jak znajdę jakieś ciekawe i niedrogie to kupuje bo przecież to tylko buty a kupiłam n. Lampie śliczne klapki na przyszłe Lato szpilki markowe i botki... No tylko że z tym że. Kupując buty zawsze patrze na to by ich stan był idealny... A nie tam jakieś znoszone trampacze. :) tylko bielizny tam nie kupę bo tego to już bym się brzydziła

Gość gość
hahahaha polskie pany hahahaha w używanych butach po bogatych wartościowych Ludziach z Zachodu śmigają hahahahahaha ot polskie pany....

Gość gość
Zdarzylo mi sie,ale staram sie nie bo kazdy chodzi inaczej i czasem w używanych butach bolaly mnie nogi.

Ja nie kupiłam nigdy używanych butów. Jakoś nie mogłabym po kimś założyć. Nigdy nie wiadomo czy ktoś nie miał grzybicy albo innej choroby. Ja jestem za tym aby kupować dobre, skórzane buty. Teraz szukam jakiś fajnych półbutów na wiosnę, chyba postawię na jakieś markowe, bo tutaj na tej stonce http://www.royalpoint.pl/produkty/markowe-buty,301 chyba widziałam bardzo duży wybór super modeli :)

Gość gość
Nie mozna nosic po kims moze ktos mial grzyba i krzywe stopy. Fuj