Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie odzywa się do mnie.. Co sadzicie?

Polecane posty

Gość gość

No więc tak bylismy razem ale rozstalismy się po rozstaniu była cisza wkoncu napisał że przeprasza za wszystko że zrozumie jak mu każe spadać ale że on chce zgody między nami żebym nie miała go za wroga. Przyjęłam przeprosiny potem była cisza i ja mu ostatnio we wtorek napisałam sms że go zapraszam do siebie bo mam urodziny za tydzień i że będzie miło jak wpadnie na przyjęcie. I on mi nic nie odpisał już od 3 dni..wczoraj był na fb, dodałam zdjęcie dał mi lubię i tyle znikł..tak jakby mnie unikał czy coś sama niewiem...chciałam w urodziny z nim pogadać o nas bo ja go kocham i chciałabym żebyśmy byli znów razem.. Ale nie chce się narzucać co mam zrobić?? Dodam że on ma 25lat

Gość gość
olał cię ciepłym moczem i znalazł ładniejsza

Gość gość
Skąd ta pewnosc? To na cholere mi lajkuje zdjęcia?

Gość gość
dla jaj

Gość gość
Dziwne by to było..

Gość gość
down

Gość gość
olał więc olej i jego proste...

Gość gość
Ale co to da..już próbowałam z milczeniem i to nic nie dało on jest bardzo pewny siebie chyba . Gdyby mi na nim nie zalezalo i go nie kochałam to naprawdę dałabym już sobie spokój z nim ale nie potrafię

Gość gość
da właśnie, bo wtedy nie bedzie pewien czy Ci na nim zależytak do konca..pomyśli sobie : przecież ona zawsze sie odzywała, co jest?

Gość gość
Niby tak tylko na jak długo mam zamilknąć?

Gość gość
do tego czasu aż on się odezwie ,a jesli się nawet nie odezwie nigdy to Ty tak samo zrób, miej swoja godność choćbynie wiem jak bolało

Gość gość
Ehh..a tak chciałam żeby poszedł ze mną na wesele w sylwestra..chciałam go zaprosic..ale skoro na urodziny nie odpowiedział na zaproszenie to chyba nie ma sensu pytać o wesele..miałam zapytać po urodzinach za tydzień w sobotę ale go pewnie i tak nie będzie.. :( muszę zrobić tak jak radzisz..a tak się boję że znajdzie inną,że zrobi coś czym mnie zrazi do siebie

Gość gość
nie masz innego wyjścia, olanie jest najlepsz mówie Ci... badz silna i trzymaj sie i pamietaj ,ze to facet ma za Toba biegac

Gość gość
Przeprosil cie, bo chce zebyscie byli tylko przyjaciolmi. Lajkuje zdjecia jak i kazdej innej...gdyby chcial z toba byc to by juz dno sie odezwal...

Gość gość
Dziękuję kochana za rady:) postaram się jakoś wziasc w garść choć będzie ciężko.. No możliwe..tylko skoro chce żebyśmy byli przyjaciółmi to by napisał chociaż co u mnie od czasu do czasu..i na to glupie zaproszenie odpisałby chociaż że dziękuje ale nie da rady czy cokolwiek..a on zachowuje się trochę tak jakby był zły na mnie, obrażony.. Jedynie ten lajk do zdjęcia był jakiś taki koleżeński reszta wygląda jak wrogość

Gość gość
Mnie olała...spedzam mikołajki sama.. bo on jedzie do wujka na urodziny. normalnie jest mi strasznie przykro

Gość gość
nie odzywaj sie i zobaczysz ,że sie odezwie...ale i tak skoro już Cię tak olewa to nic z tego nie bedzie..

Gość gość
no a jesteśmy ze sobą 6 lat. Dzwoniłam do niego, to jeszcze miał pretensje

Gość gość
Ja mam wrażenie że on tak się zachowuje bo mnie nie zna nawet dobrze..bylismy krótko ze sobą za krótko by mnie pokochał..zakochany był napewno ale nie kochał..choć mówił..ale i tak w to niewierzyłam i słusznie.. Tak chciałam się z nim spotkać, pogadać.. A tu lipa ehh:(

Gość elizas
Kulturalny człowiek odpowiada na smsa- albo tak, albo nie. Krótka piłka, daje Ci odpowiedź, a ten facet to jakiś gówniarz w mojej ocenie i uwierz że nie chciałabyś takiego dupka za swojego mężczyznę. Nie odzywaj się , bo on nie jest tego wart. Nie broń go, jak komuś zależy na kimś nawet jak na koledze, koleżance( chodzi tu o szacunek do drugiej osoby) to odpowiada na wiadomości.

Gość gość
wiem ze ciezko nie zadzwonic, sama mialam podobna sytuacje i probowalam tez zamilknac, ale najgorsza byla mysl ze jak chociaz nie wysle smsa to skonczy sie raz na zawsze i bez slowa.Jest posrednie rozwiazanie, po doroslemu, spytaj wprost o co chodzi i czy to juz koniec z jego strony.jak nie odbiera telefonu wyslij esa, spytaj dlaczego tak sie zachowuje i niech powie prawde to dasz mu spokoj i wiecej sie nie odezwiesz

Gość gość
Mysle ze jak naprawde chce sie ciebie pozbyc, to odpowie na esa ze to koniec chocby po to zebys mu wiecej nie zawracala glowy.Raz i konkretnie

Gość gość
Czyli radzicie odezwać się do niego? Tylko spytać mam o te urodziny czy wprost o co mu chodzi i że czemu się tak zachowuje? No ja sama jestem zawiedziona bo chłopak ma 25lat i raczej wydawał się być dojrzały a teraz to poprostu zalamka

Gość gość
ja bym sie nie poniżała i nie odzywała ,ale zrobisz jak zechcesz.. uważam, że jak mu teraz pokażesz ,że nie mozesz bez niego zyc to o tylko oddali od Ciebie ,a jesli coś ma przyciagnac to tylko obojetnosc

Gość gość
No to się nie będę odzywać do niego.. Mam go w znajomych na fb może na fb też specjalnie przestanę wchodzić może go to ruszy?