Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefus

Przykry zapach

Polecane posty

Gość stefus

Kocham ja. Wiem ze dba o higiene. Jest nasza, Polka, nie jakas tam... . Jednak jej zapach mnie powala. Dlatego stronie od intymnych relacji. Pociaga mnie ale jak poczuje jej zapach to mi sie odechciewa wszystkiego. Nawet do pocalunku musze sie zmuszac. Zalezy mi na niej bardzo ale co zrobic ?

Gość gość
trup w rozkladzie

Gość stefus
choroba ?

Gość gość
zapach z okolic intymnych? ust? potu?

Gość gość
ktoś chce sobie tu kogos obrzydzić i robi to prowokującą i perfidnie :D haha

Gość Stefus
To zapach jej ciala, perfumy nie wszystko zniweluja, usta tym bardziej. Przykro mi, nie umiem sie przezwyciezyc.

Gość gość
:D pasujecie do siebie :D:D:D

Gość gość
głupie prowo ale śmieszne :p

Gość Stefus
mnie nie ma do smiechu

Gość gość
to przykre ze odcieli jej tobie wode nawet na gumy ja nie stac jest az tak zle ha,ha,ha

Gość gość
lecz sie poniemiecka dziffko na nogi bo na glowe za puzno

Gość gość
trzebą ją leczyc. przykry zapach z czegokolwiek prucz o***tu swiadczy o chorobie. powiedz czym pachnie. moze to być cukrzyca, grzybica, a moze jakas choroba jelit, wszystko zalezy czym cuchnie

Gość gość
pewnie,że to prowokacja żaden facet nie zniósłby brzydkiego zapachu u kobiety , nawet w imię miłości,bo dziewczyna ma uwodzić pięknym zapachem, a nie odstraszać odorem

Gość SpecDsProbiotyków
Porozmawiaj szczerze z partnerką i namów na wizytę u lekarza. Nieprzyjemny zapach może być objawem infekcji intymnej. A do jego zniwelowania mogą być konieczne leki dla Was obojga. Zapraszam na stronę invag.pl gdzie w zakładce infekcje intymne znajdziecie dokładne opisy objawów infekcji-również tych określających kolor czy zapach wydzieliny. To nie jest tylko kwestia estetki ale zdrowia.

Gość gość
Jeśli taki zapach obejmuje całe ciało, to infekcja grzybicza. I żadne invagi tutaj nie pomogą, a ten probiotyk jeszcze zaszkodzi, bo jest pełen słodkich dodatków, które lubią grzyby. Zamiast tego powinna brać lacibios femina lub hexagyn duo. Ale leczenie intymne nie wystarczy, bo grzybica opanowała cały organizm. Musi być leczenie plus dieta, obejmujące też Ciebie jako partnera.

Gość gość
I jeszcze jedno, nie słuchaj tego pseudo speca od probiotyków, bo on tylko reklamuje invag, a komoletnie nie wie, o czym mówi. Ja za to znam infekcję z autopsji. Wszystkie te zapachy szybko znikną, ale to wszystko raz na pewien czas będzie nawracać. Tylko leczyć musicie się oboje.