Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

210 M kwadratowych na 2 osoby...

Polecane posty

Gość gość

Razem z męzem kupiliśmy dom w Niemczech. On jest Niemcem,ja Polką.Nie ukrywam jestesmy bogaci. Dzieci jeszcze nie mamy,dopiero może za jakieś 3-4 lata :) Zdecydował sie na dom 210 m kwadratowych. Oprocz domu, garaż. Wydaje mi sie że dom jest trochę zaduży jak na dwie osoby i kota. Mąż uważa że jest w sam raz. On ma 32 ,ja 26.

Gość gość
bedą młode hitlerki ?

Gość gość
Nie, narazie nie. Nie uważacie że ten dom jest za duzy ? :\

Gość prawictwo pospolite 125
jak macie pieniadze , to nie jest za duży. W Polsce niektórzy budują domy po 320 m2 210m2 to dobra wielkosc ktora cie nie ogranicza. Oczywiscie pod warunkiem ze będzie mieszkało w nim wiecej osób niz 2 ..

Gość prawictwo pospolite 125
210 m2 to nie jest dom na 2 osoby .. Tylko na 4-5 osobową rodzine

Gość gość
Mamy dwa domy jeden w Monachium . I jest nieco mniejszy. Ale ten obecny w Hamburgu jest gigantyczny, nie dość ze wysoki. Dom,parking,basen. Mejsce jest ogromne. Narazie mieszkamy we dwójke,może za pare lat sie to zmieni. Mąż czesto wyjezdza do Berlina, a jak jest w Hamburgu to do szpitala jedzie i siedzi w nim bardzo długo. Także wiekszość czasu spedzam w nim sama, z kotem.. :/

Gość gość
My mamy dom 220 m2, dół salon, kuchnia, jadalnia, łazienka, wc, spiżarnia, pralnia. Góra 3 sypialnie, łazienka z wc, garderoba. Dodatkowo jest garaż na 2 auta i kotłownia. Razem z garażem i kotłownia jest chyba ponad 260 m2. My mamy 1 dziecko, planujemy jeszcze jedno. Dla nas taki dom jest w sam raz, nie chciałabym większego, a mniejszy byłby za ciasny. Tylko ze sprzątaniem jest kłopot, ja pracuję, mąz tez, dlatego 2 razy w miesiącu przychodzi pani od sprzatania na większe porządki, w międzyczasie ja muszę sprzątać na bieżąco..

Gość gość
210 m2 to nie jest dom na 2 osoby .. Tylko na 4-5 osobową rodzine Tak jasne, a gdzie zmieścisz na takiej powierzchni 6 sypialni, salon, kuchnię, spiżarnię, przynajmniej ze 2 łazienki? Chyba, że dzieciaki upchniesz w 1 albo w 2 pokojach...

Gość gość
ja sama sprzatam w Monachium,ale teraz przeprowadzamy sie do Hamburga wiec w Monachium pewno bedzie jakaś sprzataczka ,jak nie sprzataczki. :) a w Hamburgu to zobacze może kogoś wynajme :)