Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biały śluz w dzień planowanego okresu. Co to może być?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Dziś powinnam dostać okres, jednak zamiast niego pojawił się biały śluz. Leci on już od samego rana. Przez to czuję uczucie mokrości. Dodam, że oprócz tego od dwóch dni (łącznie z dzisiejszym) pobolewa mnie podbrzusze. Nie jest to jednak mocny ból, ale dość wyczuwalny. Pragnę napomnieć też, że w tym miesiącu odbywałam stosunek seksualny, jednak zawsze z zabezpieczeniem. Mieliśmy prezerwatywę, która za każdym razem była dobrze sprawdzona i pozostawała bez zarzutów. Jednym słowem było z nią wszystko w jak najlepszym początku. Niepokoi mnie jednak ten biały śluz. Zawsze bezpośrednio przed okresem nie występował u mnie śluz. Teraz jest inaczej. Trochę się obawiam. Cykle z reguły mam regularne, jednak czasami zdarza się też, że okres potrafi spóźnić mi się 2 dni lub pojawić się dzień wcześniej. Może to wina stresu, ponieważ ostatnio mam troszkę problemów, a może to oznaka zbliżającej się miesiączki? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam.

Gość gość
Nie ma 100% antykoncepcji.To zwiastunek ciąży

Gość gość
Nie pęknięta prezerwatywa i koniec na zewnątrz nie da stu procent pewności? Dodatkowo stosunek w trakcie pierwszego dnia miesiączki, gdzie szansa na zajście w ciąże jest bardzo nikła też nie? Nie przesadzajmy. A sam śluz jeszcze o niczym nie świadczy.

Gość gość
Wydluzyl Ci się cykl, biały , klaczkowaty śluz jest oznaka ze zbliża się okres. Lada dzień dostaniesz okres .

ja miałam taki sluz zamiast okresu jestem w 7 msc ciazy:) ale u ciebie moze byc co innego

Gość gość
u mnie właśnie taka wydzielina plus ogólne zmęczenie i bolesne piersi to były pierwsze objawy ciąży jeszcze przed terminem @. Ale przy takim zabezpieczeniu szansa jest dość mała. Może zrób dla spokoju test a na upławy stosuj przez 7 dni probiotyk invag i podmywaj się albo smaruj czymś z kwasem mlekowym...