Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomożecie?

Polecane posty

Gość gość

Witam jezeli dziewczyna daje mi przyjemnosc w postaci oralnego seksu to czy powinienem miec wytrysk przed stosunkem czy nie powinno do tego dojsc prosil bym o powazne odpowiedzi poniewaz strasznie mnie to ciekawi a nie chce pierwszego razu zepsuc.

Gość gość
Oczywiście,że tak.Oral bez finału byłby dla mnie porażką.:-D I oby tylko na tym się nie skończyło.

Gość damianooo
Czyli to normalne ze podczas seksu oralnego przed stosunkiem powinienem miec wytrysk? dziekuje ze mi odpowiedziales a nie jak wiekszosc pisala w stylu ze to glupie itp..

Gość frii
mozesz ale nie musisz.. nie zadreczaj sie moze takimi problemami, bo to nie jest problem.

Gość gość
moze i nie jest ale mnie to strasznie meczy ze cos zepsuje gdy bedzie ten pierwszy raz a nie che go zepsuc

Gość gość
Wchodzisz chyba dopiero w magiczną sferę seksu,więc pytasz.Odpowiedziałam jedną z wielu możliwości.Oralnie może cię również przygotować do seksu.Zależy jak jesteś w stanie się kontrolować.

Gość gość
tak dopiero w to wchodze i sam nie wiem jak moge sie kontroluje ale pewnie raczej szybko by doszlo do wytrysku pierwszego razu.

Gość gość
i boje sie ze ten pierwszy raz to bedzie straszna katastrofa

Gość gość
Wyluzuj chłopie.Seksu się nie planuje.Dojdziesz szybko w jej ustach dobrze.Nie dojdziesz,skończysz między udami.Czyli też dobrze.Myśl tylko o zabezpieczeniu...reszta to zabawa.;-)

Gość gość
dlatego wez sie dziecko lepiej za nauke a nie seks ci w glowie

Gość gość
myslalem ze jezeli raz juz skoncze to koniec ze stosunkiem, mam mala wiedze na ten temat i szukam porady ale niektorzy ludzie nawet tego nie umieja zrobic.

Gość gość
i boje sie ze jak juz raz bedzie szybko wytrysk to juz do stosunku nie dojdzie

Gość gość
Dziwne byłoby,gdyby pytań na tym etapie nie miał. Miejsce do ich zadawania też dobre,więc może się nie wysilaj na takie moherowe odpowiedzi.

Gość gość
jak juz mowilem boje sie ze cos zepsuje tego pierwszego razu, i boje sie tego wytrysku podczas seksu oralnego bo mam wrazenie ze juz pozniej nic nie bedzie :(

Gość gość
bo jak wiadomo po wytrysku nie ma juz erekcji

Gość gość
:-)To nie jest sprzęt jednorazowego użytku.Niektórym facetom po orgazmie nie opada wcale.Chwila pieszczot,albo ty jej daj prezent w postaci orala i dopiero wtedy poczujesz co to seks.;-)

Gość gość
czyli krótko podsumujac wszystkie wypowiedzi gdy skoncze podczas orala to nie jest nic zlego i po chwili moze normalnie dojsc do stosunku

Gość gość
Hmmm.No mój facet może.:-)

Gość gość
Przed stosunkiem twoj facet tez ma wytrysk ? dobrze zrozumialem ?

Gość gość
Troche sie uspokoiłem tym ze pisaliscie ze to normalne przynajmniej ja tak zrozumialem te wypowiedzi

Gość Dagmaraaaaa
Czesc prosila bym tez o pomoc dla mnie moj facet tez ma identyczny problem mowi ze nie chce tego robic wlasnie przez ten problem prosze o pomoc.