Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedziałem temu pasztetowi z parasolką co łazi i zaczepia facetów

Polecane posty

Gość gość

sytuacja wyglądała tak, przechodziłem sam akurat wieczorem przez rynek i zaczepił mnie ten pasztet z parasolką że zaprasza mnie na striptiz do lokalu, ja mu na to, że nie chcę, pasztet na to że naprawdę zaprasza, że są fajne dziewczyny, ja mu na to, że moja żona jest ładniejsza. Pasztet na to zrobił obrażoną minę, obrócił się i odszedł, a chciałemu mu jeszcze powiedzieć,"ta parasolka jest ładniejsza od pani"

Gość gość
swinia!autor watku oczywiscie

Gość gość
ale dlaczego świnia? dlatego, że jest wierny żonie? Jak dla mnie to to jest plus a nie minus. świnią to byłby jakby poszedł

Gość gość
ja bym zaczęła krzyczeć, że ma od ciebie odejść bo się boisz, że ta rozmowa może cię zbyt drogo kosztować, np. jakieś 5000zł na początek :P

Gość gość
no i bardzo dobrze powiedziałeś! te wszystkie łajzy co na ulicy zachęcają do swoim gownianych lokali to nic nie warty nieroby. To samo z oszustami od perfumow i innych badziewi. Trza bylo jej ta parasolke polamac i wrzucic do kosza, niech jej pada na leb.

ja mieszkam w Krakowie i to na prawde ordynarnie wyglada burdel w samym centrum gdzie sa zabytki,ludzie chodza z dziecmi i te panie z parasolkami:/

Gość gość
Niedługo zamiast kiosków ruchu burdele-budy na każdym rogu ustawią . Będzie "nudzisz sie na przystanku " wstąp na 15 minut !

Gość gość
a gdzie jest ten burdel, tzn przy jakiej ulicy w Krk i kto na to zezwolił?

Gość gość
To nie burdel a klub ze stripeasem. Tylko matki polki zazdrosne o piekne ciala tancerki nazywaja kure wkami. I juz uwierze ze jakis facet wlazl na dzial ciaza porod macierzynstwo zeby pochwalic sie matkom polkom jak "dowalil" lasce z parasolka.... zenua.

jest na grodzkiej i chyba drugi na floriańskiej,nie wiem kto sie zgodził dokładnie była afera o to a i tak dostali pozwolenie

dla mnie to burdel i tyle,nie wazne czy tam tancza na golasa,czy daja d**y w takim miejscu tego nie powinno być,sa inne miejsca w Krakowie a zazdrosc nie ma tu nic do rzeczy

Gość gość
Dobre:D

Gość gość
Izulka a no dla takiej matki polki to burdel ale faktu nie zmienisz ze burdelem nie jest. Nie podniecaj sie tak bo ci zylka peknie mamusko.

Gość gość
Ja mamuśką nie jestem,ale się zgadzam,że w takiej lokalizacji ten lokal nie powinien się znajdować. Te panie które go promują w Krakowie są bardzo nachalne i jak zapraszają facetów to chwytają ich pod ramię i się odczepić nie chcą :D

Gość gość
ale dlaczego świnia? dlatego, że jest wierny żonie? Jak dla mnie to to jest plus a nie minus. świnią to byłby jakby poszedł nie dlatego, że jest chamski. Myślę ze to wcale nie jest miła praca i nie ma co dziewczynie dokładać tylko dlatego, że jakiś frustrat chciał się poczuć męsko i inteligentnie

Gość gość
Mój znajomy kiedyś złamał takiej jednej tą parasolkę :-)

Gość gość
Wsadziłabym jej ta parasolkę w peezdę :classic_cool: 19:39,masz luźny dekiel:O niech idzie do biedry albo lidla na kasę,przynajmniej na łeb jej nie będzie padało

Gość gość
18:44 piękne tancerki ? pasztety, których nawet kijem dotknąć się nie da nazywasz "piękne" ?? Czyli sama musisz być widocznie pasztetem do potęgi

Gość gość
A skad wiesz ze pasztety sliczna mamusiu albo meski tatusku? Chodzilas/ es ze wiesz kto tanczy? Czy tylko cos ci sie wydaje.