Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w sztucznych zębach idzie się całować?

Polecane posty

Gość gość

Jest tu ktoś kto ma sztuczne zęby? Idzie w nich normalnie się całować,z języczkiem albo robić loda? Czy druga osoba się skapnie że ma się sztuczne zęby?

Gość gość
Proszę odpowiedzieć. Jakoś wierzyc mi się nie chce że wszyscy tu siedzący mają swoje piękne i zdrowe zęby. Ja się zastanawiam nad usunięciem bo i tak prędzej czy później same mi wylecą. Mam 28 lat,brak 4 tylnich zębów. Po prostu psują mi się od środka. W najbliższym czasie usuwam kolejne 4 zęby 'mądrości' bo wyrosły tak felernie że tego wyszorować nie idzie dokładnie i już się psują. Czy sztuczne zęby przeszkadzają w życiu seksualnym? Kiedys też zakładałam taki temat ale podobnie jak dziś zero oddzewu. Nie wiem czy ludzie wstydzą się na ten temat rozmawiać czy co?

Gość gość
Nikt nie odpowie? :(

Gość gość
chyba mozna ale trzeb uwazac i tyle

Gość gość
moja mama wcześnie miała sztuczne zęby, i z całowaniem nie miała problemów, a co do tych innych rzeczy to nie wiem :) nie opowiadała :D

Gość gość
Uwielbiam oral,ale nie potrafie sobie wyobrazić robić go w sztucznych zębach bo chyba nie wyciągne zębów przy chłopaku i nie będe się zabawiać bez nich? A prędzej czy później czekają mnie sztuczne więc musze wiedzieć na co się przygotować.

Gość gość
idzie idzie , a nawet biegnie :P

Gość gość
Pytam poważnie. Nie wiem już komu mam wierzyć

Gość dentysta radzi
Przed zrobieniem loda należy wyjąć sztuczną szczękę .

Gość gość
A ze sztucznymi bimbalkami mozna ? A jak sie przesuna .Prosze o odpowiedzi .Usuwac je wyjmowac czy co czy jak ?

Gość gość
dla koneserów są prostytutki które usuwają przednie zęby.Koszt orala jest niebotyczny ale warto raz spróbowac.