Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 35 letniej kobiecie jeszcze oplaca sie korekta nosa?

Polecane posty

Gość gość

nie mialam pieniedzy za mlodu, teraz mnie stac, ale mysle ze juz w tym wieku i tak sie ladnym nie bedzie, wiec lepiej nie ingerowac tak drastycznie.jakbym byla 10 lat mlodsza i miala kase to bez zastanowienia, ale teraz to tak jakby psu kupic skrzypce, jak myslicie?

Gość gość
odpowie ktos, ale powaznie?

Gość gość
mysle ze w tym wieku trzeba zbierac na pogrzeb a nie operacje plastyczne.

Gość gość
zrób sobie ten nos przecież jesteś w kwiecie wieku popraw sobie humor i zainwestuj w zabiegi medycyny estetycznej by opóźnić procesy starzenia i poprawić wygląd cery,

Gość gość
35 lat to jeszcze mloda kobieta,a ladny nos moze zdzialac cuda,ja bym swój zoperowala,mam trochę garbaty

Gość gość
w każdym wieku trzeba o siebie dbać, czy to się ma lat 20 czy 60 :-) tak więc zrób sobie, zaraz poprawi Ci się samoocena :-)

Gość gość
Szkoda, ze mozgu nie przeszczepiaja, szczegolnie tym "starym" 35-letnim!

Gość gośćŁAN
też mam garbaty nos ile kosztuje operacja? ja mam lekko skrzywiona przegrode nosowa

Gość gość
Kiedyś slyszalam ze ok.6 tys.ale nie wiem czy to prawda,autorko w jakiej cenie są operacje?

Gość gość
10tys zł operacja nosa :(

Gość gość
No to sporo:/ pozostanę z moim,garbem,ale jak ty autorko masz szanse to myślę ze warto,jeszcze masz przed sobą z drugie tyle lat wiec warto

Gość gośćŁAN
uu, to sporo kasy ;/

Gość gość
metoda doktora Serdeva to kosztuje nawet 3000, i nie zostawia blizn, tradycyjna min 5000 do 10000 i sa slady

Gość gość
Opłaca sie zbierac na wypasiony pomnik cmentarny.. Sama mam tyle lat, wyglądam jak młoda dziewczyna. W zasadzie to właśnie teraz sie "opłaca", bo pierwsza mlodość powoli mija, a do pewnego momentu, to takie niedoskonałości są neutralizowane "blaskiem" młodości, więc taka starsza panią jak ty nowy zgrabny nosek powinien trochę "odświeżyć". inna kwestia, ze w tym wieku, to powinnaś już się czuc dobrze w swojej skórze i akceptować się ze swoimi niedoskonałosciami, a operacja nosa, to duze ryzyko, ze będziesz wygladać gorzej niz teraz albo oddychać ustami do końca życia i innych komplikacji zdrowotnych i ja bym się radziła bardziej zastanowic nad tym czy rzeczywiscie opłaca sie ponosić ci takie ryzyko..

Ja mam troche do 50 i dopiero teraz zaczynam poprawiac twarz.Wczesniej nie bylo potrzeby.Na pogrzeb nie zamierzam zbierac.Jak sie przekrece to bede przynajmniej ladnie w trumnie wygladac.Tak wiec jesli ktos ma dopiero 35 lat i chce cos zmienic to czemu nie?Powodzienia.

Gość Aneta

Sama uważam decyzję o operacji nosa za jedną z najlepszych w moim życiu .Dzięki zabiegowi mam teraz bardzo ładny kształt nosa i nie odstaje, zabieg wykonywałam w bardzo dobrej klinice wartej polecenia dr Jędrys Joanna gabinet DBAJ O PIERSI ul. Klemensa Janickiego 1A/U3 W Krakowie

Gość Agata

Co znaczy "jeszcze" w tym wieku? Mam 42 lata i dopiero teraz zaczęłam coś zmieniac, bo wcześniej nie było mnie na to stać. Usunęłam garba i wyprostowałam przegrodę u Pabiańczyka w klinice w Krakowie i na tym nie poprzestanę. Zamierzam powiększyć nieco biust własnym tłuszczem, przy okazji zaliczę liposukcję 😄

Gość Gosia

Powiem szczerze, że w każdym wieku warto zadbać o siebie, zwłaszcza, jeżeli czujemy się ze sobą źle. ja na 35 urodziny zrobiłam sobie biust u dr Boligłowy i jestem bardzo zadowolona z rezultatów. Raz się żyje

Gość Majka

Każdy wiek jest dobry aby zawalczyć o siebie. Sama robiłam niedawno operację nosa u dr Pabiańczyka a w lutym kończę 36 lat!