Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jaaa123

Krwawienie międzymiesiączkowe

Polecane posty

Cześć wszystkim :) Chciałabym, abyście mi pomogły. no więc... od maja tego roku, do pazdziernika brałam tabletki antykoncepcyjne TENNIA . zrobiłam miesieczna przerwe w braniu tabletek i czekałam na okres po odstawieniu. 21 pazdziernika gdy juz nie brałam tabletek był przerywany stosunek (ale zawsze jakieś ryzyko jest) .24 listopada byłam u ginekologa po kolejne recepty na tabletki i na kontrole. miałam robione badania jajników i usg podbrzusza. okazało sie ze jest wszystko w porządku. 28 listopada dostałam normalnie miesiaczke (w terminie, w którym bym dostała jakbym brała dalej normalnie tabletki ) . wiec w tym samym dniu zaczełam przyjmować znow tabletki. aktualnie jestem przy 9 tabletce (licząc dzisiejszy dzien). miesiączka dawno sie skonczyła, a ja dziś zaczełam krwawić. więc moje pytanie brzmi : czy moze to być krwawienie wywołane przez tabletki, czy to ciąza? (bo lekarz badając mnie poprzez usg podbrzusza nie mógł jeszcze zobaczyć czy jestem w ciązy, bo to dopiero byłby poczatek,a przecież pierwsze tyg ciazy sprawdza sie za pomoca usg dopochwowego, co nie ? )

Gość gość
Tak trudno zrobić sobie test?