Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Seks na trzecim spotkaniu...

Polecane posty

Gość gość

Hej ^^ Mam pewien problem,nie rozumiem relacji miedzy mna a kolega z ktorym sie spotykam :)otoz na 3 spotkaniu poszlismy ze soba do lozka ,emocje były tak silne ze uleglismy ,teraz mam wyrzuty sumienia,po tej nocy myslalam ze juz nigdy nie napisze,ale po poludniu pisal mi ze myslal o mnie ,nie mogl spac i jestem fajna ,po poludniu napisal ze chce sie ze mna spotkac i czy dam rade,spotkalismy sie wieczorem ,jak zwykle zastanawialsimy sie co mamy robic zawowal mnie do samochodu,gadalismy w nim,pytal co robimy,zaproponowalam ze mozemy isc na kawe,a on nie za bardzo chcial wiec powiedzial ze jedziemy do neigo nie bedziemy lazic po miescie bo zimno i ze tak do 10 mozemy posiedziec chwile,u niego wypilismy herbate pogadalismy o wszystkim,powiedzial ze przyjezdza na swieta ,na jeden dzien do mojego miasta i nie spotyka sie u siebie z rodzina bo nie ma czasu,praca go goni i ze wpadnie do mnie na swieta i powiem mamie ze to moj chlopak,strasznie mnie to zdziwilo i potem powiedzial ze powiesz mamie to moj kolega a potem moj kolega na miesiac ,jeszcze bardziej sie zdziwilam ,potem to juz sie tylko przytulalismy i kochalismy ,po tym wszystkim powiedzial ze szkoda ze nie moze miec mnie na codzien,oraz ze wczoraj mial do mnie pisac bo sie nie widzielismy ale odpuscil mi i mial napisac na weekend powiedzialam ze mnie nie ma w piatek bo jade do siostry to zapytal czy w sobote jestem,powiedzialam ze razej nie.,to odparl ze pojedzie do znj.,ale bedzie wieczorem przejezdzal przez moje miasto jak cos ,a potem ze sie spotykam z innym na weekend i dlatego nie moge,dy tak lezelismy dostalam smsa on myslac ze to do niego wstal i spojrzal na mopj wyswietlacz,byl to sms od typa ktory mnie neka ^^ potem jeszcze ten typ dzwonil ale nie odebralam,a on byl jakis inny,powiedzial ze jestem rozchwytywana i nagle zaczal sie pytac o moja kolezanke ,jak wyglada i w ogole ?bylam zazdrosna ale nie chcialam tego dac mu do zrozumienia ,przeciez nie jestesmy parą ,chodzi mi o to ze przed tym spotkaniem,po 1 nocy byl taki wesoly,zartowal ...mowil moje sloneczko,a po tym smsie cos sie zmienilo,nie wiem co mam o tym myslec,moze lepiej poczekac i nie myslec ..co z tego bedzie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować