Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet bez charakteru c***a

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie użytkowniczki :) Mam problem i chciałabym, żeby ktoś z zewnątrz na to spojrzał i może coś poradził. Otóż jestem z facetem mniej więcej od roku.. On jest super .. dba o mnie, zawsze jest miły, pomocny .. itd niby ideał ale jest taki mały szkopuł. BRAK CHARAKTERU !! Na początku jakoś tego nie zauważałam i cieszyłam się jak pozwalał mi decydować na co idziemy do kina czy co będziemy jeść.. Ale problem pojawił się w momencie kiedy zaczęłam mieć lekkie spięcia z jego Mamą ogólnie kobieta mnie chyba lubi ale ma odmienne zdanie na różne tematy.. Przykładowo doszliśmy z chłopakiem do porozumienia że zamieszkamy w innym mieście niż rodzice mojego faceta. Przed wszystkim , że ja mam tam mieszkanie a rodzice proponowali wyremontowanie góry domu żebyśmy tam mieszkali. No ale wiadomo jesteśmy młodzi i chcemy być sami szczególnie, że mamy taką możliwość. Któregoś dnia przy stole Mama mojego Faceta z pretensją do mnie że możemy sobie wyremontować górę i tam zamieszkać .. patrze na mojego faceta a tu cisza.. ja musiałam powiedzieć, że oboje zadeycdowaliśmy że będziemy mieszkać gdzie indziej. Może ta sytaucja nie jest jakas straszna ale tego typu akcji jest pełno.. w ogolee mnie nie wspiera zawsze wszystko idzie na mnie . Najgłupsze decyzje musze podejmować ja.. nie mówiąc o tym , że mógłby mnie "bronić" przed swoją matka np wtedy gdy ona każe mi lepić pierogi kiedy przyjeźdzam do niego na weekend.. przecież nie przyjeżdzam tam żeby gotować tylko żeby się z nim widzieć. .. Opowiedziałam mu wszystkie moje obawy to stwierdził , że przesadzam i że po prostu ma taki charakter.. (czyli jego brak) ostatecznie zarządziłam przerwę w naszym związku.. nie wiem czy chce być z taką c***a.. :(

Gość gość
Hmm rozumiem co czujesz, takie cieple kluchy sa najgorsze

Gość gość
Ja na Twoim miejscu napisałabym do mojej wróżki Sofii. Ona powiedziałaby czy macie jakąś przyszłość. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jesli nie pasuje ci jego charakter to go zostaw

Gość gość
No przecież to właśnie ci się w nim podobało, lubisz rządzić i takiego faceta sobie znalazłaś a teraz masz żal o to? Ludzie są albo dominujący, albo ulegli innej opcji nie ma.

Gość gość
No p***a z niego zs malo testosteronu.

Gość gość
Potrzebujesz mezczyzne ktory bedzie tobie mowil co masz robic. Potrzebujesz pana i wladce

Gość gość
To stary temat dajcie spokój

Gość gość
Ale ona jest zbyt nerwowa by byc z panem I wladca