Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż zmusił mnie siłą

Polecane posty

Gość gość

Kochaliśmy się normalnie od tyłu, a on wepchnął mi penisa na siłę do pupy. Chciałam się wyrwać, ale nie miałam z nim szans. Cały czas mówił wstrętne zboczone rzeczy. Wytrysnął do środka. Po wszystkim jak by nic, poszedł spać. Czy można jakoś to podleczyć, jakąś maścią albo czymś innym? Do lekarza nie pójdę bo mi wstyd a on utrzymuje dom.

Gość gość
nastepna fantasmagoria :D

Gość anulla88
Moim zdaniem to byl g**** jak nic.... jak tego nie chcialas oczywiscie

Gość gość
Gw*** w małżeństwie? Chyba żartujecie. Jeśli facet nie dostanie od zony czego chce to będzie to robił z inną na boku, czy warto? NIE. Dlatego ja czasami zaciskam ręce z bólu podczas seksu ale mam pewność ze mój mnie nie zdradza bo daję mu to co chce....

Gość gość
Ciesz sie że to nie muzułmanin ! W ichnich krajach za same takie wpisy mógłby zażądać rozwodu tj wywalić cie na zbity pysk .

Gość gość
masz pewnosc? nigdy nie masz, to o czym mowisz to stereotyp. facet moze dostawac wszystko,ale i tak skakac na boku, zeby sie dowartosciowac.

Gość gość
ja bym poszla na policje

Gość gość
dlaczego masz sie wstydzic isc do lelarza?lekarz nic nikomu nie powie,idz i powiedz co sie stalo nie klam,on to zrozumie,lekarze sa przyzwyczjeni do takich sytuacji ,yu sie nie masz czego krepowac ,to twoj chlop ma sie ciebie bac za to co zrobil