Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WKURZYLAM SIE..............

Polecane posty

Gość gość

Wprowadzil sie do mie tydzie temu chlopak wspolokator i dzis patrze ,mialam caly makaron -opakowanie ,dzis patrze otwarty i 1/3 ubylo..

Gość gość
Wsadź sobie kulkę analną to ci przejdzie zołzo.

Gość gość
gosc wyzej jak nie masz nic madrego do powiedzenia to milcz

Gość gość
tez mam problemy z lokatorami. Mieszkam akurat z jeszcze 3 dziewczynami. Najbardziej denerwuje mnie jedna z nich wtedy gdy trzeba kupic cos do domu. Tak samemu bez zwracania uwagi. Każda z nas kupuje co jakis czas, a to odświeżacz powietrza, kostkę do wc czy coś. A jedna z nich cały czas krytykuje, już od ponad roku nic sama nie kupiła. Potrafi tylko wytykać błędy.

Gość gość
Albo inna sytuacja używa opiekacza na kanapki, bierze go sobie sama z mojej szafki. oczywiscie nie ma problemu niech używa. tylko nie fajnie jest wyjać takie urządzenie po tygodniu gdy chce sama zrobic sobie kanapki i zobaczyc ze jest całe uj****e, bo ona nie potrafiła go nawet wyczyścic...

Gość gość
Najgorsze to mieszkac z obcymi-...

Gość gość
Baby to fleje nie od dzis to wiadomo :o

Gość gość
Nie ma obowiązku kupowania szmaty jedne

Gość gość
Jak wam sie nie podoba to sie wyprowadźcie szmaty

Gość gość
To wyszoruj a nie narzekasz raszplo jedna

Gość gość
Oczywiście, że nie ma. Żeby było jakoś sprawiedliwie na niektóre rzeczy mamy zrobioną liste i każdy kupuje gdy przychodzi jego kolej. Chodzi mi o inne rzeczy które używa KAŻDA z nas. Jakieś drobne, potrafimy coś kupić same do mieszkania, ona nie. Ostatnio zepsuła sie deska do kibla. Jedna z dziewczyn kupiła, więc trzeba było oddać pieniądze. Ona stweirdziła, ze to jest przesada ze ma oddawać pieniadze za deskę. No ja uważam ze to nie jest normalne. "Nie ma obowiązku kupowania szmaty jedne" Jeb się frajerze sam jesteś szmatą. W*********j stąd jeżeli nie masz nic do powiedzenia. Idioto bez mózgu. :)

Gość gość
Sama sie wynoś zdziro bo ci wyj*******

Gość gość
Nie bedę k***a szorować, skoro ktoś to usyfił. :D Heloł. PEwnei jesteś jednym z takich brudasów co mieszkają z ludźmi i zatruwają im życie. Albo 30 letnim prawiczkiem mieszkającym z mamunią.

Gość gość
Bedziesz szmato, a jak ci sie nie podoba to won gdzie indziej banany prostować , paniusia z miastusia sie odezwała

Gość gość
Bo co? Bo Ty mi tak mówisz? :D S********j. :D nie będziesz mnei tu obrażał. Czyżbym zgadła? :D Co zabolało prawiczku?

Gość gość
Su.ko ty mozesz mi zrobić z połykiem bo do innych rzeczy sie nie nadajesz antyspołeczna raszplo jedna lol

Gość gość
Dobra nie tracę czasu na rozmowę z takim śmieciem jak Ty. :) Miłej zabawy na kafe, pewnei codziennie obrażasz innych ludzi? Chyba jakąś patolę miałeś w domu. I sądząc po Twoich wypowiedziach to jesteś z gimbazy. PS. takiego brudasa jak Ty kijem bym nie dotknęła. :D Pozdro, baw się dobrze.

Gość gość
TO papa wynocha księżniczko do twojej nieskazitelnej siedziby LOL zyczymy sukcesów w walce z twoją psychozą lol

Gość gość
jak z taki wspolokatorai postepowac ,co trzeba i przypomiannac o ich kolejce sprzataia,kupowaiu plyow do aczy,do mycia wc ? KTORZY biora twoje rzeczy?

Gość gość
to jest bezczelne ze nie dosc ze uzywa twoich rzeczy naczynn itp to jeszcze ubrudzi i nie umyje...

Gość gość
Co za plebs, ja mieszkam sama w dwupokojowym mieszkaniu, bo nie biorę od rodziców jak Wy, ale pomiędzy zajeciami cięzko pracuję

Gość gość
NO JAK postepowac z takiimi wspolokatorai KTORZY Uzywaja waszych rzeczy i iy zapoiaja o swojej kolejce sprzataia ,badz znnikaja jak przychodzi jego kolej ??

Gość gość
Co za plebs, ja mieszkam sama w dwupokojowym mieszkaniu, bo nie biorę od rodziców jak Wy, ale pomiędzy zajeciami cięzko pracuję xxxx Hahah brawo !

Mój współlokator na bieżąco wyjada moje wegetariańskie jedzonko i nie robię z tego tragedii. :D