Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cojestnoniewiem

brak orgazmu i duze podniecenie kobiety

Polecane posty

Gość cojestnoniewiem

Hej, mam problem. Z moim facetem niedawno zaczeliscmy współżycie. Kiedyś orgazm miałam po krótkim dotykaniu łechtaczki, teraz nie mogę osiągnąć go. Wygląda to tak, że leżymy, calujemy sie, dotykamy i jestem naprawde rozpalona , mokra. Gdy dotyka mojej łechtaczki przez spodnie czy majteczki to czuje na maksa podniecenie. Ale jak już zdejmie majteczki i zaczyna robić mi dobrze paluszkiem czar pryska. całe napięcie opada. Bardzo długo nie mogę dojść, jego bolą ręce, ciągle pyta czy kiedyś dojde a ja nie mogę. Sama osiagam orgazm poprzez stymulacje ale z nim mam problem. Próbowaliśmy minetki również bezskutecznie aczkolwiek po godzinie czasu doszłam, chłopak był mega zmęczony. Nie wiem czy to dzieje się w mojej glowie czy po prostu nigdy już nie osiągnę szczytu. Pomocy :( czy ktoś tez tak ma??

Gość gośćup
Up

Gość gość
może jakąś forma dominacji Cię bardziej nakręci? może masz jakąś fantazję erotyczną do spełnienia

Gość gość
Fantazji nie mam. Co rozumiesz mówiąc o tej dominacji? Proszę więcej szczegółów

Gość gość
możemy przejść na gg lub e mail??

Gość gość
moze jasz problem yz tarczyca; albo musisz bardziej poznac swoje cialo; wyobrazaj sobei wiecej niz twoj afcet robi moze pomoze

Gość gość
Dążysz do orgazmu za wszelką cenę i go nie ma, bo za bardzo chcesz. Skupiacie się na orgazmie i to jest błąd. Radzę zrobić masaż całego ciała tak ze dwie trzy godziny masażu, lekki drink dla rozluźnienia.

Gość gość
2-3 godziny masażu,a potem seks ?! Kto ma to zrobić, cyborg?