Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to tylko moje wrażenie? O Dns.

Polecane posty

Gość gość

Mam nieodparte wrażenie, że chce być cięta, oschła i zimna jaki inne zalogowane, znane z tego użytkowniczki tego forum, ale w jej wykonaniu jakoś żałośnie i śmiesznie to wygląda. Zwróćcie uwagę na jej wypowiedzi - niemal zawsze są jakieś takie bezpłciowe, albo kogoś opierdziela, albo funduje mu jakąś "ciętą" ripostę. Zero życzliwości i serdeczności jest w tej lasce. Czy to tylko moje wrażenie? Tzn pewnie jeszcze kilka by się tutaj takich znalazło ,ale jakoś ona mi się najbardziej z tym rzuca w oczy.

Ja mogłabym przytoczyć milion bardziej oschłych, a nawet wulgarnych i chamskich wpisów "gościa" no załóż o nich temat :) o nich oczywiście nie założymy tematu, no bo jak tu dyskutować o widmie :) najłatwiej zidentyfikować i oceniać jakiegoś zalogowańca.

Gość gość
To prawda widocznie jej życie jest tak nudne że wyżywa sie na bogu winnych osobach,dziwna kobieta...

Gość cołko prowda
dobrze, że gość na nikim się nigdy nie wyżywa ;) wasze życie za to jest tak nudne, że musicie zakładać tematy o niebieskich i ptolić w kółko to samo

Gość gość
co autorko temat nie zalapal i sama sobie podbijasz? po co wciąz zakładacie te same tematy, widać co was kręci

Gość gość
niektore pomaranczowe myślą, ze to cos zmieni :O wyrzygaja swoja flustracje, zalożą temat poskarżą się ..... w zasadzie maja prawo Autorka chyba po nocach nie spala, ze az w niedzielny poranek musiala taki temat zalozyc.

Gość gość
autorka to tez jedna z tych wynudzonych "samotnych" lub nieszczesliwych, ktorzy próbują byc super, a inni sa be.

Gość cołko prowda
15:06 ty za to jesteś życzliwa i kulturalna jak ostatnia chamka :P a kogoś będziesz krytykować.

Gość gość
ja tam lubię dns, jakoś często widzę jak normalnie odpowiada, ty autorko chyba po prostu się tak uprzedziłaś że każda jej odpowiedź to dla ciebie "cięta riposta" itp. Na każdą niebieską musicie się tak uwziąć

Gość gość
będzie w końcu ten obowiązek logowania na kafe?

Gość gość
15:06 powiedziala rozwódka

Gość gość
co to przy okazji nowych slow sie nauczyla :) brawo

Gość gość
Kto usunął mój wpis??ruda?

Gość gość
nie to pewnie ten kał, co sie najada raz na tydzien :)

Gość gość
tchórzliwe niebieskie sooki

Gość gość
Nic nie musiałam sobie podbijać, temat sam kwitnie :classic_cool: Co to są fLustracje? :D O boże, czepiłyście się, że założyłam temat o Dns a nie o gościu :o Równie dobrze, gdybym założyła temat o "gościu", mogłybyście się przyczepić, że przywaliłam się do nie tego "gościa" co trzeba :o :o Skoro ktoś jest zalogowany i do tego odpisuje wszystkim tak, jakby pozjadał wszystkie rozumy świata, jest do tego chamowaty i gburowaty, to niech się nie dziwi, że ktoś go ocenia :o Dziwne, że o fajnych, pozytywnych i życzliwych ludziach nikt tematów nie zakłada. Czemu? Bo nie ma takiej potrzeby, są spoko no to czego się czepiać? Dns powinna się przemianować na DNO, bo tylko tyle sobą reprezentuje. podpisano - gość (tak, przepraszam, że nie mam stałego nicka 🖐️ )

Gość gość
15:50 a ty jesteś taka odważna? chcialabym cię spotkać w realu, przekonalabym sie o twojej odwadze :D

Gość gość
ale po co ty autorko oceniasz dns? daj spokój :O od kiedy to w ogole dobrych sie nie ocenia, a tylko tych zlych (wg twojej opinii) znajdź sobie lepsze zajecie,

Gość gość
15:53 z gownem sie nie bije

Gość gość
15:53 to gdzie się spotykamy?

Gość gość
15:56 gooowno to twoja stara wysrala, czyli ciebie

Gość gość
15:57 tam gdzie mieszkasz, czyli pod twoja oborą swinio z chlewu

Gość gość
dns zaloguj się 💤 wszyscy wiemy jak z pomarańczy n*********lasz , nie musisz się skrywać :)

Gość gość
Może być pod oborą,będziesz się czuła jak u siebie.Kiedy