Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja córka z facetem w moim wieku!

Polecane posty

Gość gość

Moja córka ma 17 lat, wiele razy mówiła, że nie lubi chłopaków w swoim wieku, jej poprzedni chłopak miał 22 lat. Nie robiłam z tego afery. Od jakiegoś czasu żyłam w świadomości, że jest teraz sama. Wczoraj były u niej przyjaciółki. Nie usłyszały jak wróciłam i swobodnie rozmawiały sobie w kuchni. Z tej rozmowy dowiedziałam się, że moja córka spotyka się od 3 miesięcy z pewnym 34 latkiem. Jestem załamana ja mam 37 a jej ojciec 39. Nie wyobrażam sobie jej z 34letnim facetem. Nie dało mi to spokoju więc sprawdziłam jej telefon. Wiem, że ze sobą sypiają. Co byście zrobiły na moim miejscu? Ona nie wie, że się dowiedziałam.

ja mam 21, moj facet 31, moja matka 41, moj ojciec 52 albo 53. zaakceptowala mojego faceta, choc jest 10 lat starszy. na poczatku nie byla zachwycona. ale zobaczyla ze nie jestem jego laska do wyra i jakos przywykla. z reszta sama ma meza 12 lat starszego. tylko ze mialam 20 jak zaczelam z nim byc. noi nie jest az 17 lat starszy. 17 to jednak sporo. sadze ze on ma ja za jakas trzpiotke. i ze bedzie wyla przez niego.

Gość gość A
To że jest taka różnica wieku nie znaczy że ten facet jest jej nie godny. Może twoja córka zawiodła się na facetach z swojej kategorii wiekowej. Tacy młodzi chcą cię tylko zabawic i poużywac a nie dac kobicie poczucie bezpieczeństwa i ciepła czy czułości. Wiem to po sobie. Obecnie od prawie 2 lat jestem z facetem o 15 lat starszym i jest mi z nim cudownie. Facet wie jak zadbac o kobietę wie też kwiaty nie daje się tylko na urodziny czy imieniny.

Gość gość
Dziecko i stary pryk,zenada.

Gość gość
ja mam 26 mój facet 46,moja matka 53,i cóż:)zdarza sie

Gość gość
Za 20 lat będziesz miała starego dziada w domu,a za 30 to tragedia. Ty jeszcze na fleku i zgrzybialy dziadek, Mam taki przypadek w rodzinie, tragedia,

Gość gość
Różnica wieku np 10 lat jest ok gdy chodzi o dorosłe osoby. Tu jest jeszcze dziecko i dorosły facet. Postaraj sie go poznać, chociażby po kryjomu.

Gość gość
jedyne co mnie pociesza , że mojej córki chłopak ma wytwórnie musztardy i majonezu. prywatna inicjatywa. mam nadzieję , że córka drogo sprzeda ten swój "banknot"

Gość gość
Raczej bankomat :D

Gość gość
Od czasu kiedy z nim jest nie ma nowych ciuchów czy kosmetyków, tylko te które ja jej kupuje.

Gość gość
ale rozumiem on dopiero rozkręca firmę , dopiero zaczął oddzielać majonez od musztardy. przyszłość jednak przed nimi świetlana jest

Gość gość
Mój facet jest młodszy od mojej mamy 10 lat, no ale ja nie mam 17

Gość gość
Żenujące, dziecko sypiające ze starym szczwanym lisem.

Gość gość
jakiś pedofil

Gość gość
No sorry ale to jest 17 latka. Jednak. Ja jestem w stanie zrozumieć 20 latke z starszym facetem ale takiego czegoś nigdy. I 3 miesiace, widuja się kiedy po szkole raz w tygodniu i już seks...weźcie mnie nie osłabiajcie. Jedyny plus że w razie W będzie płacił alimenty bo chyba nie gołod***ec jak równieśnik.

Gość gość
Te wszystkie 20 latki z 40 latkami mnie śmiesza,bo zazwyczaj to takie pasztety,że rówieśnicy by ich kijem nie tkneli ;)

I tu Cie zaskocze poniewaz bylam z chlopakami w swoim wieku. ale sie zawiodlam. I pasztetem raczej tez nie jestem. Chyba ze przyciagam samych fetyszystow pasztetu. nie no zartuje nie jest tak zle z moja uroda ze chytam sie starszego. poprostu poznalam go, myslalam ze jest mlodszy bo bardzo mlodo wyglada, jak podal swoj wiek to co ? mialam powiedziec sajonara bo jestes dyszke starszy? bez przesady. milosc w metryke nie zaglada. ale czasem myli sie z zauroczeniem. facet ja kopnie szybciej niz ona mysli. widac ma pociag do nieletnich wiec jak trafi sie lepsza to czemu ma nie skorzystac?

Gość gość
Mam 33 lata i właśnie się dowiedziałem że jestem starym dziadem :-)Opiszcie na czym to dziadostwo polega.Może robię pod siebie i o tym nie wiem a może mam tyłek pomarszczony jak dwudziestolatki.