Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak schudnąć do sylwestra???

Polecane posty

Gość gość

Hej kochane, macie jakieś pomysły jak szybko schudnąć 3 kg do sylwestra??? zostało już tak mało czasu a chcę dobrze wyglądać.

Gość gość
Czytajac rozne p*****ly natknelam sie na przepis na koktail wspomagajacy. Moze nie brzmi za ciekawiejesli chodzi o smak ale ja wyprobuje jak przestane brac antybiotyk. Szklanka kefiru, pol lyzeczki cynamonu, pol lyzeczki imbiru i szczypta chilli. Bede pic na kolacje. Jestem chora i od tego siedzenia czuje, ze zgrublam nieco i juz zle sie czuje z tym.

Gość gość
Pie/rdoly :o

Gość gość
Dieta i ćwiczenia to podstawa! Jak zależy Ci na czasie, to może wypróbuj jakiś wspomagacz odchudzania np. aqua slim.

Witam! Zgadza się, suplement diety AquaSlim będzie z pewnością pomocny. To preparat, który wspomaga odchudzanie, a w jego skład wchodzą 3 aktywne składniki, które uzupełniają dietę podczas procesu odchudzania. L-karnityna, która uzupełnia dietę osób aktywnych fizycznie; garciniacambogia, która pomaga pozbyć się zbędnych kilogramów oraz zmniejsza uczucie głodu; chrom, który wspiera metabolizm makroskładników odżywczych oraz pomaga utrzymać prawidłowy poziom cukru we krwi. Warto pamiętać aby stosowanie AquaSlim połączyć z odpowiednio zbilansowaną dietą oraz aktywnością fizyczną. To pozwoli w szybki sposób zredukować wagę i osiągnąć wymarzoną sylwetkę. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość gość
Niestety do sylwestra może być ciezko, doradzałabym raczej trwala zmiane stylu zycia na zdrowszy. Ja na przykład jakis czas temu postanowoilam ze musze zaczac uprawiac jakis sport, jakikolwiek, padlo na rower. Kupilam sobie sliczny rowerek w http://www.twojrower.eu/ i dosłownie ciezko mi się z nim rozstac. Nie sadzilam ze rower to taki wygodny srodek transportu, jezdze nim codziennie do pracy i od razu mam lepszy humor i metabolizm 

Gość gość
to żeś się obudziła, do sylwestra to już raczej nic ci nie pomoże, tymbardziej że święta teraz. Ćwiczenia, dieta, to do wakacji powinno ci się udać zrzucić kilka kilogramów.

Gość dorota wam poradzi
został tylko tydzień, więc radziłabym jak najszybciej

Gość gość
jak Wam idzie odchudzanie ja dopiero kg na minusie jeszcze tylko dwa ale chyba nie zdążę. ;(