Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wzbudzić zazdrość dziewczyny???

Polecane posty

Gość gość

Witam. Myślę, że jeśli znajdę odpowiedź na pytanie z tematu to rozwiąże się mój problem. Jestem ze swoją dziewczyna praktycznie 6 lat (w lutym będzie 6), mieszkamy ze sobą 3 rok. Ja kończę studia dzienne, ona studiuje zaocznie (zmieniła kierunek z dziennych na inny na zaocznych). Gdy studiowała dziennie nie miała na nic czasu, nigdzie nie wychodziliśmy itp. W następnym roku ona już pracowała i też cięgle zmęczona lub uczyła się na weekendowe zjazdy. Przez to wychodziliśmy sporadycznie, a jak kumple proponowali mi wyjście to ona się nie zgadzała mówiąc, że wychodzimy razem a nie osobno, że albo ona albo koledzy. Mówię ok. Teraz gdy od jakiś 8-9miesięcy pracuje gdzie indziej poznała znajomych z pracy (towarzystwo mieszane a zawsze się mnie czepiała jak na ulicy powiedziałem jakiejś dziewczynie cześć), i mają czasami wyjścia z pracy to ona nagle do mnie, że nie mogę jej zabronić wychodzić bo to z pracy itd itp. Ale mnie to denerwuje bo jak ja chciałem wyjść to było wielkie halo, a jak ona nagle poznała nowych ludzi to już jej sie zmienił punkt widzenia i gada że to było głupie, że mogę wychodzić z kumplami. Problem w tym, że przez to że odmawiałem kumplom oni troch sie ode mnie odwrócili, i niby gadamy ale bardziej o uczelni itp. Niektórzy też powyjeżdżali z miasta za pracą. Do tego jestem na studiach technicznych i większość żeby nie powiedzieć 100% znajomych jakich mam to faceci (dziewczyny jakie znam mogę zliczyć na palcach jednej ręki a nawet o nie sie czepiała), a to mojej dziewczynie odpowiada bo jak już gdzieś bym wyszedł to wiadomo, że w męskim towarzystwie, ona ma mieszane towarzystwo, i jak wychodzą z pracy to dostają jakieś bony czy coś i mają w takim lokalu otwarty bar, a nie chce, żeby moja dziewczyna za dużo piła bo boję się, że wtedy nie będzie się pilnować. Chciałbym coś zrobić, żeby była o mnie zazdrosna, żeby jej w pięty weszło i zobaczyła jak to fajnie jest jak druga połówka bawi się z płcią przeciwną a sama siedzi w domu, tyle że nie mam z kim wyjść. Nie mam koleżanek, a na typowe imprezy jednak ani ona ani ja nie wychodzimy (chyba że razem), więc podryw na typowej imprezie- dyskotece odpada. Może, gdybym poznał parę fajnych dziewczyn, to nagle by przetrzeźwiała a tak to cwaniakuje, bo wie, że jeśli znajdę pracę w zawodzie to też wśród facetów i jak będą jakieś spotkania integracyjne to bez kobiet, ona natomiast ciągle obraca się w mieszanym towarzystwie... Chciałbym się was poradzić. Co proponujecie, albo warunek taki jak był czyli wychodzimy razem (sami lub z moimi albo jej znajomymi) albo w ogóle, a jak jej to nie odpowiada to rozstanie, czy macie dla mnie jakieś pomysły, żeby wzbudzić w niej zazdrość o mnie i będzie musiała się liczyć z tym, że ja też w każdej chwili mogę gdzieś wyjść z gromadą dziewczyn?

Gość gość
przelec murzynke na jej oczach , szlag ja trafi na 100% :-P:-P:-P

Gość gość
nie wątpię, ale chodzi mi o bardziej realistyczne pomysły ;]

Gość gość
chcesz jej zrobić kuku żeby była zazdrosna? dorośnij chłopczyku. ale i tak trochę cię rozumiem.

Gość gość
chcesz to się naśmiewaj... przemawia przeze mnie frustracja bo chciałbym, żeby zobaczyła jak to jest być po tej drugiej stronie... A rozmawiać już z nią próbowałem i to nie raz, lecz jak grochem o ścianę, tak się dogadaliśmy...

Gość gość
a czemu chcesz żeby zobaczyła jak to jest "po drugiej stronie"?gdy się kogoś kocha to się chce dla tej osoby jak najlepiej, a nie sprawiać przykrość. ona zrozumiała swój błąd, wie że jej zazdrość była głupia i tyle w temacie. masz rację, jesteś sfrustrowany. zwal sobie to ci przejdzie.

Gość gość
sa dwa mpytania jedno brzmi jak a drugie brzmi w jakim celu o ile na pytanie jak moge ci udzielis miliony odpowiedzi (czytalem ciekawa ksiazke: metody manipulacji dla zoltodziobow :P) o tyle na pytanie o cel musisz sobie sam odpowiedziec