Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tetea

Rozdziewiczanie

Polecane posty

Witam, mam problem natury łóżkowej. Doszło do zbliżenia z moją dziewczyną z tym, że ona była/jest dziewicą. Pierwszy raz zdarzyło mi się być z dziewicą i byłem całkiem blady w tym temacie. Starałem się jej nie robić krzywdy przy rozdziewiczaniu chodź to było bardzo trudne. Problem polegał na tym, że czuła przez cały czas straszliwy ból, nie ważne czy byłem ostrożny czy nie. Odczuwała cały czas ból, aż w końcu postanowiliśmy przerwać i spróbować jeszcze raz później ( za tydzień ) i przy okazji się upijemy. Myślałem, że z rozdziewiczaniem jest inaczej, że boli tylko na początku i może być przy tym trochę krwi, natomiast tu było inaczej. Trochę krwi się pojawiło, ale nie odsypywał ciągły i silny ból. Kluczowe tutaj może być to, że na drugi dzień dostała okresu, i potem stwierdziła, że to może być przyczyną tego straszliwego dyskomfortu. I pytanie brzmi, co powinienem zrobić gdy znowu się do siebie zbliżymy? Nie chce jej znowu robić krzywdy, prawie się przy tym popłakała. I czy ten ból mógł być też spowodowany przez okres? Pisze to zapytanie, bo martwię się, że robię coś nie tak. Z góry dziękuje za odpowiedz, może w was jakaś nadzieja.

Gość gość
tak srednio do 3 razy boli po cnocie, potem juz zawsze mniej, staraj sie calego nie wkladac, i nie wyciagac go co chwilka jak juz wlozysz to dzialaj ale nie wciskaj na sile calego sam lepek tak 3/4 ptaszka by bylow srodku,moze wazelinka ja wysmarujesz by bylo lepsze tarcie z nia uzgodnij, badz abrdzo delikatny by sie nie zrazila do ciebie,porozmawiaj z nia czuje jak juz bedzie do czegos dochodzilo ze moze wazelinka albo nivea krem nasmarujesz ja ...powodzenia zycze wam

Delikatny byłem, to ona sama się pchała, jakby to śmiesznie nie brzmiało :) Czyli ból przez pierwsze parę razy w ogóle nie odstępuje na krok?

Gość gość
bedzie mniejszy ,moze masz za duzego,z poczatku to klopot ale potem to zaleta:-)) bedzie co arz lepeij, sam zobaczysz ona musi byc bardzo podneicona i wilgotna i bedzie ajzda

Okey, w takim razie dziękuje za rozwianie moich wątpliwości :)

Gość gość
Ja mialam wspaniałe rozdziewiczenie pomimo,że cchłopak teraz mąż nie miał wpraw.Zaczął od minetko miałam pierwszy orgazm podczas niej potem delikatnie jezdził po wargach i gdy byłam wyluzoawna zacął wchodzić na kilka razy w cipkę.Gdy juz byłam gotowa to wbił się w cipke po same jądra i delikatnie wkładał i posował aż doszłam do szczytowaania i on gdy zaczęłam jeczeć się spóścił dość obficie.Nie krwawiłam specjalnie tak samo jak podczas okresu miałczerwonego członka.Było wspaniale tym bardziej,że on prawiczek ja dziewica.

Ale wciąż zastanawia mnie jedna rzecz... Czy seks podczas okresu może powodować u kobiety ciągły i nie przerwany ból i tym samym wyklucza ją z dalszych pieszczot? Mówiąc w skrócie, pytam czy to okres mógł być powodem bólu u kobiety podczas seksu :)

Gość gość
18,30 bo ty jesteś k****arzem i nie pasuje być tobie z dziewicą.Pożera cię zadrość kretynie.

Gość gość
w czasie okresu jest jeszcze łatwiej

Gość gość
Ja byłam prawiczkeim i tylko dziewica wchodziła w rachubę bo używanych nie uznaję.