Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochalam sie w nim jako nastolatka a teraz on mi sie sni.

Polecane posty

Gość gość

Od kiedy zobaczylam na fb jego zdjęcie(nie widzialam go z 9 lat)chlopaka w którym kochałam sie jak mialam 16 lat i chodzilam z nim do jednej klasy,(kiedys sie całowaliśmy na ognisku bardzo namiętnie,ale nigdy nie byliśmy razem,on zawsze byl babiarzem) to teraz co parę dni on sni mi sie po nocach! A juz 28 lat i męża! Co o tym mam sadzic? Najlepsze jest to ze lubie kiedy mi sie śni.

Gość gość
Mam podobnie. Śni mi się facet za którym kiedyś szalalam nie widzialam zycia poza nim... Uprawialam z nim sex. Teraz mam meza a czasem zatesknie za tmtym...

Gość gość
stara milosc nie rdzewieje

Gość gość
Moze cos w tym jest ale z nami to bylo inaczej nie moglabym z nim byc nigdy.

Gość gość
Stara milość nie rdzewieje,ale gdybysmy byli chociaz para,chodziliśmy przez 3 lata do jednej klasy,zawsze mnie zaczepial ciagnal za wlosy,spisywal lekcje,takie gowniarskie zaloty,ale wtedy podobal mi sie jego kolega,dopiero po tym ognisku(choć minelo tyle lat pamietam ten wieczór dość dobrze i jak doszło do tych namietnych pocalunkow),pozniej inna szkola i kazdy poszedl w swoja strone i przez tyle lat nie myslalam o nim,bo w sumie to co mialam wspominać jak nie byliśmy razem,ale od kiedy zobaczylam jego zdjęcie to czesto mi sie śni,nawet mój mąż mi sie tak czesto nie śni. Dziwne to:-)

Gość gość
Tez tak mialam ,z tym ze ja chlopaka w ktorym bylam zauroczona spotkalam na zjeździe absolwentow,zrobil na mnie mega wrażenie,byl dalej przystojny i uwodzicielski i wtedy zaczal mi sie śnic ze uprawiamy sex,ze gdzieś go spotkalam,ze bylam zazdrosna i w innych sytuacjach.