Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kafeterianki jak chronicie dzieci przed konsekwencjami katastrofy jadrowej

Polecane posty

Gość gość

W zaporozu?

Gość gość
Bardziej boje takich kretynow jak autor tego posta. Uwielbiam czytac, ze ktos ma tajemnych informatorow na Ukrainie i zatajaja prawde przed calym swiatem. Teoria spisku rzadzi:-)

Gość gość
Я оттуда и все знаю, это был взрыв реактора! Спасайте детей!!

Gość gość
Wypiliśmy całą rodziną jodynę, żeby sobie rozwalić tarczycę. Walnij baranka z rozbiegu autorko.

Gość gość
Czy u was sanepid zazadzil ewakuację?

Gość gość
Kubek z czego mam zrobic ten sarkofag? I jak? Masz jakies podpowiedzi, plan instrukcje, nie wiem.. Jestem przerazona. Podobno padlo 100 sztuk bydla pod lublinem. Doradzcie z czego zrobic dzieciom kask

Potrzebujesz 400 000 m³ betonu i 7300 ton metalowych elementów i tadam! Gotowe. Boże, po co ja wchodzę na takie tematy?

Gość gość
buahaaaaaaa wszyscy kiedyś poumieramy :-D

Gość gość
Ja to od dwóch lat siedzę w schronie więc nic mi nie straszne. Zeszłam tu przed tym końcem świata w grudniu 2012 i siedzę nadal. Kto wie co się jeszcze wydarzy.

Gość gość
O ja P/I/E/R/D/O/L/E że ja na to nie wpadłam mieszkam w zabytkowej kamienicy ludzie moja piwnica to schron cudeńko jutro skoczę do biedry zrobię zapasy i heja też sobie posiedzę z rok czy dwa a co mi tam mam nadzieje że net ma tam zasięg bo jestem matką polką uzależnioną od tego k/u/r/e/s/t/w/a/:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Kubek dzieki. Z czego ochraniacz ta krocze konkubenta? Tez betonu? Nie chce zeby stracil plodnosc

Gość gość
Ja moim dzieciom - juz nastolatkom - kupuje gumki i tabletki, maja je chronic przed ciaza-najwieksza katastrofa jadrowa :P

Gość gość 2201
Gość z 22.06 Ja też zrobiłam schron w piwnicy :D trochę z tym zeszło co prawda, ale już w 1990 mama dostała cynk od szwagra męża znajomej mojej ciotki, który od znajomego ze stanów się dowiedział, że w 2012 będzie koniec świata. Więc całą rodziną zaczęliśmy przebudowę piwnicy. Zapasy mamy jeszcze na 50 lat, a w razie potopu dziadek zbudował łódź podwodną z puszki po psiej karmie i dwóch patyków(oglądał macgyvera) . Akurat w połowie 2012 skończyliśmy budowę, ale było warto poświęcić ten czas :D