Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Postanowiłam odsunąć się od ludzi

Polecane posty

Gość gość
To prawda, że były bardziej swobodne ode mnie, ale czy to powód, by zapominać o mnie? Czy naprawdę jestem dziewczyną mniej wartą uwagi?

Gość gość
Szkoda że takie kobiety, spokojne i zrównoważone spotyka się tylko na forum. W realu ich nie ma, albo te które są tu na forum i sprawiają wrażenie normalnych, w realu są inne niż się opisują.

Gość gość
A ja nie mówie, że to czyjaś wina. Po prostu tak wyszło. Tak się wszystko potoczyło, że jestem sama. Ja się przez te wszystkie wydarzenia za mocno wycofałam i jest jak jest. Po prostu nie ufam ludziom, nie mówie, że sa źli ale po prostu już nie ufam i nie chce nikogo już tracić, znowu tego przerabiać i tak zazwyczaj za mocno sie przywiązuje a potem powrót do rzeczywistości, że każdy ma w d***e..

Gość gość
Takie kobiety są, tylko trzeba jeszcze umieć je dostrzec, a to mało który mężczyzna potrafi. Dlatego też popadają w kompleksy i chowają się w sobie, bo czują się nieatrakcyjne i niedowartościowane.

Gość gość
Gość 0:01 - jakbym czytała o sobie. Nie chcę już tego więcej przerabiać i cierpieć z powodu odrzucenia. Wolę być cyniczna i obojętna i myśleć tylko o karierze. Tak jak inni w tych czasach.

Gość gość
"Takie kobiety są, tylko trzeba jeszcze umieć je dostrzec, a to mało który mężczyzna potrafi" Spokojnego i normalnego faceta też trzeba umieć dostrzec, a to mało która kobieta potrafi. x Szkoda ze temat przybiera taki charakter.. kobieta sama więc winni faceci. Wszystko wina facetów. Dobranoc.

Gość gość
czasem pewne niesprawiedliwe wydarzenia ..otoczenie,sprawiajs ze czlowiek ma dosc,traci zaufanie do kogojowiek.s