Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rmarlenacute

Przyjęłam zaręczyny starszego partnera ale zdradzam z młodszym od siebie

Polecane posty

Gość rmarlenacute

Mój narzeczony to dobry człowiek! Narzeczony to wykształcony i bogaty człowiek i szczerze to przede wszystkim dlatego z nim jestem bo sama miłością szczęścia sie nie zbuduje -taka prawda!! Jest mi bliski ale nie wiem czy go kocham... W łózku jest ok ale bez porywów :( On preferuje spokojny, romantyczny seks a ja niekoniecznie i pomimo, że proszę często o ostrzejsze bzykanko to do niego nie dochodzi :( chyba nie potrafi...Dlatego od jakiegoś czasu spotykam sie (wyłacznie na sex) z pewnym chłopakiem 3 lata młodszym ode mnie i zauwazyłam, ze zaczęłam o nim myslec i tesknic za nim coraz częściej.Nie wyobrazam sobie jednak zycia i związku z kims takim z kimś kto nie osiągnał nic w zyciu . Ostatnio narzeczony zaczął cos podejrzewać ale na szczęście udało mi się go przekonać do swojej "niewinności" i dałam sobie spokój na jakis czas z młodszym kochankiem ale niestety ciągnie mnie do niego!!! Jak zapomnieć ? I jak sprawić by narzeczony zerznął mnie porządnie ?

Gość gość
Materialistka i sprzedana kur/fffa z ciebie

Gość gość
Nie da się sprawić, po prostu ma taki temperament a nie inny. Powinnas się z nim rozstać, jesteś z nim tylko dla kasy. Nie ma uczuc z twojej strony bo dla ciebie wazny jest seks. On zasluguje na kogos lepszego niż ty.