Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poduszki i kołdry z pierza gęsiego sklep internnetowy

Polecane posty

Gość gość

Chce kupić na święta rodzicom prezent - dokładnie 2 poduszki i kołdrę z pierza gęsiego - czy ktoś wie gdzie można dostać takie poduszki tylko dobrej jakości w w przyzwoitej cenie - bo u nas w Warszawie to 6 tyś złotych za taki komplet chcą w sklepie w galerii...

Gość gość
Ja mam takie poduszki i kołdrę z pierza gęsiego od POLPUCH - to producent. Tutaj masz ich sklep - http://sklep.polpuch.pl/ zadzwoń do nich to Ci powiedzą jakie ceny itd. oferta sporo tańsza niż w marketach - POLSKI PRODUCENT

Gość gość
A jaka cena takiej kołdry 160x200 ?

Gość gość
No kołdry i poduszki z pierza to już górna półka... ja mam takie w domu - od 21 lat - i nadal sa w super stanie. Trzymają dobrze ciepło. bardzo trwałe :)

Gość gość
Jak mam kołdry z pierza z firmy POLPUCH - bardzo dobra jakość i cena producenta - polecam - zakup na lata :)

Gość gość
Polecam ten sklep internetowy - świetny kontakt z właścicielem. Wszystko wytłumaczył, doradził :) POZYTYWNA OPINIA :)

Gość gość
Bardzo ładne te wory mają - czy ktoś może podać dokładne ceny poduszek i kołder POLPUCH ?

Gość gość
Ja zamówiłam tam w poniedziałek rano poduszkę z naturalnego pierza - właśnie kurier dostarczył przesyłkę. Rewelacja :) Super miękkość :) Bardzo dużo wsadu jak na taka podusie :)

Gość gość
Dzisiaj składałam tam zamówienie - kontakt ze sprzedającym naprawdę trzeba pochwalić. Polecam.

Gość gość
Ja mam w domu poduszki i kołdry z pierza - polecam - poduszki nie tracą miękkości a pod kołdrą bardzo ciepło :)

Gość gość
Moje zamówienie na 3 kołdry także zrealizowane - wszystko super. Towar doszedł, wszystko zgodne z opisem. Polecam

Gość dagmara111

a AMW Nawrot możesz sama sobie wybrać jakie chcesz mieć wypełnienie