Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaronowa mama

poduszka

Polecane posty

Gość makaronowa mama

dziewczyny ja szukam i szukam i nic nie moge znalezc a moze wy wiecie gdzie szukac. Chodzi mi o poduche, poduszke, wałek... kupiłam dla córki taki namiot-zamek i chciałabym dokupić najlepiej jedną poduszke 100cm średnicy ewentualnie jakieś wałki, poduchy duże tylko że albo to są ceny z kosmosu albo malutkie albo bardzo duże. Może któraś z was też kupowała takie poduchy i może mi podpowiedziec gdzie kupic

Gość gość
oj teraz doczytalam jakiej srednicy :/ akurat przegladam allegro wiec jak cos natrafie to Ci wysle link

Gość makaronowa mama
najbardziej to mi odpowiadała taka jak dla psa.... nie jest za gruba i jest w miare duza i w miare tania....

Gość gość
A może dałabys radę sama uszyć? Kupiłabyś kawałek pianki i obszyła. O ile masz jakieś tam umiejętności (ja nie mam).

Gość makaronowa mama
najbardziej to mi odpowiadała taka jak dla psa.... nie jest za gruba i jest w miare duza i w miare tania....

Gość gość
nie wiem czy o tym psie to autorka czy podszyw ale w sumie nie glupi pomysl :P heh, jakas rozowa kupic

Gość makaronowa mama
gość dziś fajne te usta :) dzięki :) No własnie ja umiejętności plastycznych nie posiadam w ogóle, ale faktycznie taniej byłoby samemu zrobić niż kupic... A co można włożyc do poduszki jako wypełnienie? Żeby to miekkie było i zaraz flak się nie zrobil?

Gość makaronowa mama
no to ja autorka :) myślałam sobie o tej psiej poduszce. W sumie jakby kupić nową to czemu nie? Poduszka dla psa i poduszka na leżak to jest to samo tylko inaczej uformowane.

Gość gość
Wybór poduszek znaleźć można na aliexpress24.pl. Dużo tanich produktów, pełno akcesorii itp. Wszystko w rozsądnych, przystępnych cenach. Warto coś zakupić ;)

Gość gość
mozna uszyc taka poduszke

Gość gość
Pomysł z psia poduszka super, tylko kup nowa Hehehe

Gość gość
Świetne poduszki znaleźć można na allinside.pl. Kapitalny wybór, kupiłam tam dla dziecka poduszeczkę i jest na prawdę super.

Gość LejziChamp
Gość, też kupiłam dwa razy pościel na allinside i jestem bardzo zadowolona, a w porównaniu z ceną z polskiego sklepu to jest przepaść, jak komuś zależy na kasie to allinside jest warte uwagi.

Najlepsza poduszka to taka dopasowana do twojego ciała i pozycji w której śpisz, jest polski producent, który się nazywa Dr Sapporo i produkuje poduszki z pianki z pamięcią kształtu,  Komfort snu na takiej poduszce jest zupełnie nieporównywalny z puchowymi, i nie ma problemów z bólem kręgosłupa. SHELL-poduszka-ortopedyczna-top-design.j