Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę schudnąć. Myslicie, ze mi się uda na takiej diecie?

Polecane posty

Gość gość

chcę bardzo szybko schudnąć, ważę 75kg, chcę chociaż 10kg schudnąć w ciągu 14 dni myślicie, że się uda przy codzienniej diecie 800kcal plus 30 minutowe ćwiczenia z Chodakowską?

Gość gość
schudniesz, a za chwile będzie efekt jojo, zdrowa dieta na poziome 1200-1500 kalorii plus ćwiczenia i wtedy będą efekty

Gość gość chce schudnąć
zalezy mi by w ciagu 14 dni schudnąć 10kg, o efekcie jojo pomyślę poźniej. Co do diety 1500kcal to teraz tyle jem i jak dla mnie to za dużo. Jetsem osoba, która jadła niewiele, niestety z powodu choroby zostałam na pewien czas unieruchomiona i przez leki zaczęłam więcej jeść:O chcę teraz wrócić do formy, szczególnie fizycznej.

Gość gość
w 2 tygodnie 10 kg to jest bardzo dużo, skoro zdrowe odchudzanie Cię nie interesuje to powodzenia w niszczeniu organizmu, a na diecie 800 kcal nie wrócisz do formy fizycznej

Gość gość
o jakiej formie fizycznej mówisz? Jedzenie 800kcal puknij się w głowę. Nie schudniesz 10kg w 14 dni.

Gość gość chce schudnąć
przecież piszę, że chcę do tego ćwiczyć 30 minut z Chodakowską, myslałam by po tygodniu ćwiczyć 30min rano i 30min wieczorem. Naprawdę myślicie, że nie schudnę? wcześniej jadłam maks 1200kcal dziennie, no czasem i więcej jak jakiegoś fast fooda zjadła, ale ogólnie ja dużo nigdy nie jadłam.

Gość Princ Akros Krid
Ile masz lat i wzrostu?

Gość gość
czy Ty zdajesz sobie sprawę, że dieta to nie brak jedzenia, czy jedzenie niewielkiej ilości pokarmów? dieta to zdrowe odżywianie- białka, węglowodany- to wszystko jest potrzebne, poczytaj trochę, bo wiedzę masz w tym zakresie zerową

Gość gość
tak, na pewno schudniesz. Powodzenia po odchudzaniu i w walce w jojo;-)

Gość gość
Kretyństwo. SKończy się tylko rozpieprzonym metabolizmem.

Gość gość
aaaa świeta za 2 tygodnie. Mamuśka chce zrzucić pociążowe kg....

Gość gość chce schudnąć
mam 162cm wzrostu. Nie pociążowe kilogramy, bo w ciąży przytyłam 8kg i było to 3 lata temu. Mam 29 lat, a schudnąć do świąt chcę, bo tak sobie postanowiłam, nie idę nigdzie, żadna impreza mi się nie szykuję, więc nie chodzi o jakieś pokazanie się:O

Gość Princ Akros Krid
No to super wyglądasz dziewczyno! Nie odchudzaj się.

Gość gość
no to się odchudzaj, w końcu nam krzywdę zrobisz, czy sobie?

Gość gość chce schudnąć
super wyglądam ważąc 75kg przy 162cm? Przecież to nadwaga, nawet lekarz mi powiedział, że teraz po odstawieniu leków daje mi zilone światło do odchudzania. Zawsze ważyłam 56-57kg przy tym wzroście i było super.

Gość gość
gdybyś te dwa tygodnie nic nie jadła, była na samej wodzie schudłabyś maksymalnie 5 kg

Gość Princ Akros Krid
Chcesz wyglądać jak wieszak - Twój wybór. Ja tam nie lubię chudych.

Gość gość
schudnesz około7-8kg. powodzenia! ;)

Gość gość
sorry ale 30 minut to sie rozgrzewa organizm! dopiero po 20 min spala sie tluszcz... 800 kalorii taak schudniesz szybko, obwisnie ci skora, zrobia sie rozstepy, tak tak od szybkiego chudniecia i celulit, a potem nastapi efekt jojo i bedziesz grubsza niz wczesniej! POWODZENIA!!

Gość gość
kurde autorko nie przejmuj sie tymi komentarzami durnowatymi na temat 800kcal diecie. na takiej diecie schudniesz napewno sporo przez pierwsze dwa tygodnie, ale 10kg to raczej nie. a no i zalezy jeszcze jakie treningi z chodakowska, jesli jakis tam skalpel lub inne wzmacniajace to bez sensu, najlepiej turbo spalanie lub killer ale obawiam sie ze nie bedziesz miala na nie sily. dlatego radze Ci godzine stepowac na steperze lub jezdzic na rowerku stacjonalrnym w zaleznosci od warunkow. serio powiem Ci ze kupilam sobie steper i swietnie sprawdza sie przy odchudzaniu.

Gość gość chce schudnąć
nie jak wieszak, a normalna kobieta, jak wieszak to bym wyglądała jakbym chciała 48kg ważyć. Mniejsza o to, ale myslę, że będę ćwiczyć najpierw po 30minut i po kilku dniach zwiększę to do godziny:) Myślę, że mi się uda, będę jadła same zdrowe rzeczy np. ryby, warzywa, owoce. Jesli jednak piszecie, że to niemożliwe to jak schudnąć te 10kg, bo są tacy co tyle zrzucają.

Gość gość
w sumie moze byc tylko ze on trwa raptem 30min... a moim zdaniem powinnas cwiczyc minimum te 45min. zastanow sie nad steperem albo skakanka. takie cardio najlepiej spala tluszczyk

Gość gość
Może i uda Ci się schudnąć ale na pewno nie będzie to korzystne dla Twojego organizmu i może pojawić się efekt jojo. Spróbuj stopniowo, użyj jakiegoś wspomagacza np. aqua slim a na pewno bardziej Ci się to opłaci :)

Gość gość
ja schudłam w 16 dni 12kg:P znajomi i rodzina az uwierzyc nie mogli, ale warunki: 1. zero pieczywa, masla,slodyczy, smazonych potraw itp 2. ograniczylam mieso do calkowitego minimum, jadlam moze raz w tygodniu w postaci salatki z kurczakiem gotowanym oczywiscie 3. na obiad ryby pieczone badz na parze 4. duzo ruchu, 2 razy dziennie cwiczenia i oprocz tego 2 razy w tygodniu dlugie spacery 5. pierwsze 3 dni nie przekraczalam 800kalorii, nastepny dzien, 700, 600 az zjadalam 500kalorii dziennie najwiecej schudlam w drugim tygodniu, zycze powodzenia:) co do efektu jojo to nie mam, jem normalnie ale wciaz cwicze. żadnych preparatow nie polecam:O

Witam! Suplement diety AquaSlim będzie dobrym wyborem wspomagającym proces odchudzania. Ten preparat to zestaw 3 aktywnych składników, które uzupełniają dietę podczas procesu odchudzania. W jego składzie zawarte jest L-karnityna, która uzupełnia dietę osób aktywnych fizycznie; Garciniacambogia, która pomaga pozbyć się zbędnych kilogramów oraz zmniejsza uczucie głodu; Chrom, który wspiera metabolizm makroskładników odżywczych oraz pomaga utrzymać prawidłowy poziom cukru we krwi. Pozdrawiam Agnieszka Domańska Online Ekspert marki Aqua Slim

Gość Zoja1122
Odchudzać warto się z głową i na spokojnie.Ja tym razem postanowiłam już jesienią, że nie dam tłuszczykowi więcej czasu na gromadzenie się w moim biednym ciałku. Ale dieta i ćwiczenia nie dały spodziewanych rezultatów. W końcu zrezygnowana, w grudniu, dałam się namówić na zakup Therma Line Fast – takie tableteczki, które biorę dwa razy dziennie 30 min. przed posiłkiem albo gimnastyką. I wreszcie sukcesywnie zaczynam tracić krągłości. Pierwsze uczucie ulgi od miesięcy. Zerknij - http://www.olimp-labs.com/11,13,463/Produkty/THERM-LINE-FAST.html