Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

choinka na podlodze a raczkujace niemowle

Polecane posty

Gość gość

Jak zabezpieczacie choinke przed raczkujacym niemowlakiem? Moj syn odkad zaczol raczkowac wszedzie wejdzie, wszystko chce dotknac i nie idzie go upilnowac. Starsza corka uparla sie ze jutro juz ubieramy choinke... boje sie ze synek przewali ja na siebie albo zgniecie szklana bombke

Gość Princ Akros Krid
Matka pyta o takie rzeczy na kafe? Really?

Gość gość
A musi stać na podlodze? Ja mam 3 latka i niemowlę 10 mcy. W tym roku będę mieć mniejsza choinkę, będzie stać na stole, raz bez lampek bo to bedzie choinka mobilna :D moja by na stowe zrzucila, i nie ludz się nawet że twoje nie. Troche myśl

Gość Tasmanska
Jak sobie raz choinke zwali na glowe i guza nabije to będzie mieć nauczke i dobrze mu A jak humanitarna chcesz być to jakims płotkiem, bramkami , pufami obstaw dojście do choinki

Gość gość
Wychowalam 4 dzieci i zawsze choinka u mnie stala i stoi na podlodze uwielbiamy duze prawdziwe choinki,jak maluch byl raczkujacy,a nawet troszke starszy to choinke zylka przywiazywalam do gwozdzia wbitego w sciane.A jesli masz szklane ozdoby i boisz sie ze dziecko sie pokaleczy to powies je wysoko by nie siegnelo,a nizej plastikowe lub inne.Ja w tym roku mam tez duza choinke dzieci tez mam juz spore,ale choinka nadal przywiazana stoi tym razem ze wzgledu na kota :P

Gość gość
Po co robilas sobie dzieciaka jak teraz nie chce ci sie go nawet pilnowac?

Gość gość
powieś na choince :P

Gość gość
My też mieliśmy na podłodze, ale choinka duża, stojak ciężki, stabilne, więc nawet jak dziecko za gałązkę pociągnęło, to nie było groźby przewrócenia. A na dolnych gałązkach tylko nietłukące rzeczy - kokardki, łańcuchy i styropianowe bombki. A pilnować i tak trzeba, bo takie dziecko igiełki też może skubać.

Gość gość
Postaw choinke i pilnuj dziecko. A tak w ogole to chory pomysl stawiac choinke tak szybko przy malym brzdacu. Corka tak wszystkim w domu dysponuje?